Petak 23. feb 2024.
Miloš Jovanović

Prvi put ove godine predstavnicima Srbije dodeljena nagrada Business Elite Awards

Foto: Promo
Srbi među najuspešnijim madim liderima u Evropi

Business Elite Awards zaštitni su znak Global Top Brand Awardsa ustanovljenih 1985. godine u Torontu. Ove godine nagrade su prvi put dodeljene predstavnicima Srbije, a među 40 dobitnika su i poslovni ljudi Slovenije, Hrvatske, Srbije, BiH, Albanije, Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Ovogodišnji dobitnici nagrade “40 under 40” koja se dodeljuje uspešnim ljudima u biznisu starosti do 40 godina su Miloš Jovanović i Kustudić Boško. Ovo prestižno priznanje dodeljuje Business Elite Awards.

Dodela nagrade Business Elite Awards
Foto: Promo

Uručenje nagrada je bilo u Amsterdamu, a prema rečima Miloša Jovanovića, jednog od dobitnika ovogodišnjeg priznanja, pored vrhunske organizacije, glavni utisak bila je mogućnost da se upozna sa brojnim mladim ljudima iz 10 zemalja regiona. 

“Preduzetnici su zauzeti od jutra do mraka, često nemaju ni vikend ni godišnje odmore pa je nekad teško sticati nova poznanstva iako su ona dragocena”, navodi Jovanović.

Miloš Jovanović  milos.co  je, iako mlad preduzetnik, vlasnik tri firme i u svakoj od firmi razvija inovativne prozivode koji u svojoj osnovi imaju dimenziju razvoja društva, od oblasti zapošljavanja, preko onlajn obrazovanja do marketinga.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
14 Beograd