Skip to main content
 Končita van der Val

SADOMAZO BANKARKA: Zarađivala 10.000 evra nedeljno kao prostitutka, a istovremeno radila u Centralnoj banci

Foto: Twitter/Rijk&Van Brabant
Končita van der Val otpuštena je iz Centralne banke u Holandiji, jer se bavila prostitucijom. Svoje usluge nudila je putem oglasa, na kojem je priznala i da je nimfomanka i da su joj sado-mazo igre uža specijalnost.

Končita van der Val (46) po danu je radila kao ugledna bankarka u holandskoj centralnoj banci, a kad bi pala noć ova plavuša bi se pretvorila u prostitutku koja je bez problema ispunjavala i najperverznije zahteve mušterija. Kada su njeni poslodavci to saznali, Končita (kojoj je to "umetničko" ime) je dobila otkaz.

Ali, srećom, ona ima drugi izvor prihoda. U prethodnih šest godina Končita je zarađivala 10.000 evra nedeljno, a u oglasu u kom reklamira svoje usluge kaže da radi baš sve, "što perverznije, to bolje".

Končita je nudila mnogobrojne usluge: navela je da koristi bič, lisice i seksualne igračke po potrebi i da udovoljava skoro svim zahtevima mušterija.

Takođe, u oglasu navodi da je "elitna prostitutka i nimfomanka", da je mnogo uzbuđuje žestoki seks s nepoznatim i nevaljalim muškarcima i da je sadomazohizam uža specijalnost, piše Jutarnji.hr.

Holandski časopis "Quote" piše da je u Centralnoj banci imala ulogu supervizora i kad se priča probila u javnost, istog trenutka je dobila otkaz zbog "narušavanja ugleda banke".

Osim toga, otkriveno je da Končita nema dozvolu za bavljenje prostitucijom, koja je u Holandiji već neko vreme legalna, pa njenim problemima još nije kraj.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd