Skip to main content
Brittany Gibbons

ISPOVEST NIMFOMANKE: Majka sam troje dece i SEKSAM se 365 DANA, a kada imam MENSTRUACIJU... (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/brittanyherself
Neverovatno!

Nakon što se jednog dana pogladala u ogledalo, u spisateljici Brittany Gibbons i majci troje dece iz Velike Britanije nešto se prelomilo. Odlučila je praktikuje seks svaki dan - 365 dana - pa što bude nek bude.

Ovo je njena ispovest:

U SEKS MALOLETNI: 10 srpskih zvezda izgubilo nevinost pre 18. godine! Neki sa PROSTITUTKOM! (FOTO)

Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Šta moja mama radi u kupatilu?". Od tog trenutka nisam želela biti gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

BOLESNA ISPOVEST MONSTRUMA: Maštam kako DEVOJKAMA stavljam kečap na TRBUH, a onda...

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo me je zabrinjavati. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljicom koja je to isto radila, ama baš svake noći. 

TEROR LJUBE ZEMUNCA U CZ-u: Nećete verovati ZAŠTO je terao zatvorenike da 30 dana ŽVAĆU hleb (FOTO)

 

A photo posted by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam "Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena". Bez obzira, želela sam da se samo izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

TEROR LJUBE ZEMUNCA U CZ-u: Nećete verovati ZAŠTO je terao zatvorenike da 30 dana ŽVAĆU hleb (FOTO)

Prolazili su meseci i ja sam se tome počela radovati. Seksali smo se i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

(18+) ANINA EROTSKA ISPOVEST: Prevarila sam dečka jer je drugi imao veći penis - skupo sam to platila

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije. 

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, jednostavno, osećam se dobro u svojoj koži. 

(18+) VRELA ISPOVEST Usred seksa uradio je OVO prstom i IZLUDEO me! Dala sam mu gaćice za uspomenu

I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila - završava svoju ispovest ova žena.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd