Skip to main content
Aki Rahimovski Kristijan Rahimovski

"OCU SAM SVE OPROSTIO!" Aki je sina NAPUSTIO kad je imao TRI GODINE, jedno vreme nisu bili u DOBRIM ODNOSIMA

Foto: Youtube Printscreen/ OrangeVideos/LelichLejla
"Moj život nije ništa teži niti lakši zbog toga što sam Akijev sin."

Pevač Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini, a iza sebe je ostavio brojne hitove i troje dece.

Svojevremeno se govorilo da Aki nije bio u dobrim odnosima sa sinom Kristijanom, koji je takođe muzičar. Kristijan Rahimovski svojevremeno je pričao o njihovom odnosu i tom prilikom je otkrio da nikad nisu bili kao otac i sin.

"JUTROS MU JE NAPRASNO POZLILO!" Menadžer otkrio DETALJE SMRTI Akija Rahimovskog "Pre SAT VREMENA ...!"

"JUTROS MU JE NAPRASNO POZLILO!" Menadžer otkrio DETALJE SMRTI Akija Rahimovskog "Pre SAT VREMENA ...!"

"PUTUJ, MAESTRO!" Kolege s bolom i nevericom primile vest o SMRTI Akija Rahimovskog!

"PUTUJ, MAESTRO!" Kolege s bolom i nevericom primile vest o SMRTI Akija Rahimovskog!

- Ja svom ocu nikada nisam sudio. Imali smo nesuglasica mnogo puta zbog nekih stvari, ali smo i u tim nesuglasicama bili dovoljno iskreni da se ne lažemo - počeo je Kristijan za "RTL Ekskluziv" i dodao:

- Moj odnos s ocem nije bio težak. Jer mi taj odnos klasičnog oca i sina nikada nismo imali, s obzirom na to da on kao velika zvezda ovih prostora spada u tu generaciju koja od 350 dana u godini svira 200. Zapravo, mi nikada nismo uspeli da izgradimo neki odnos. Kad si mali, ne shvataš to, a pošto se dugo godina bavim muzikom, što sam stariji, neke stvari više shvatam. Ali opet, to nije izgovor da se neke stvari ne promene jer mislim da se uvek može kad se hoće. Ali nisam ja taj sad da sudim svom ocu - govorio je on.

Aki Rahimovski
Aki Rahimovski
Foto: Youtube Printscreen/LelichLejla

Rahimovski je u jednom intervjuu ispričao i kako je bilo odrastati kao Akijev sin.

- Bilo mi je teže uspeti. Sviram već deset godina, imam puno odrađenih nastupa iza sebe, ali uvijek sam davao više od očekivanog. Odrastao sam u sasvim normalnom okruženju. Moj život nije ništa teži niti lakši zbog toga što sam Akijev sin.

Otac je napustio tebe i majku kad si imao tri godine. Jesi li mu oprostio? Je li te to definiralo kao oca?

- Ocu sam sve oprostio, ali to nema nikakav uticaj na to kakav ću ja biti otac svojoj deci jer ja sam svoj čovek.

Kristijan Rahimovski
Kristijan Rahimovski
Foto: Facebook printscreen

Mada publika u Srbiji ne zna mnogo o profesionalnoj karijeri Kikija Rahimovskog, često se može pročitati da mladi pevač nije u dobrim odnosima sa ocem Akijem.

- Ta priča se potencira već deset godina - priča Kiki. - Dovoljno je da na "Jutjubu" pogledate naš zajednički nastup, kada smo 2007. godine na stadionu u Umagu zajedno pevali pesmu "Ima neka tajna veza", sa simfonijskim orkestrom. To je bio prvi i jedini put da smo otac i ja zajedno pevali. Kada sam počeo da se bavim ovim poslom, znao sam da će mi biti teško i da će me stalno pratiti priče vezane za oca, iako smatram da muziku ne treba koristiti u druge svrhe. Moji roditelji su razvedeni, odrastao sam bez oca. Nismo u svađi, ali nemamo klasičan odnos oca i sina. Nismo mnogo bliski, već smo u korektnim odnosima.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd