Skip to main content
Baka Prase, Kristina Kika Đukić

VREĐAO JE DA JE ĆELAVA I DA IDE NA HEMOTERAPIJU! Zbog ove svađe sa Baka Prasetom je POKOJNA jutjuberka postala poznata

Foto: Youtube printscreen/bakaprase/kika
Svi pamte ovu scenu!

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život nakon duge borbe koju nije mogla da izdrži.

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojčica oduzela je sebi život.

"ZA DESET MINUTA ĆE DOĆI DO MASAKRA!" Dojavljena BOMBA na nastupu Slađe Alegro - EVAKUISAN klub

"ZA DESET MINUTA ĆE DOĆI DO MASAKRA!" Dojavljena BOMBA na nastupu Slađe Alegro - EVAKUISAN klub

U CRNOJ MREŽI I KOŽI! Pričalo se da su Sloba i Jelena RASKINULI - pojavili se zajedno u javnosti, ponašanje sve otkrilo (FOTO)

U CRNOJ MREŽI I KOŽI! Pričalo se da su Sloba i Jelena RASKINULI - pojavili se zajedno u javnosti, ponašanje sve otkrilo (FOTO)

ĐORĐE DAVID DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU! Automobil naleteo na njega - šteta je VELIKA

ĐORĐE DAVID DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU! Automobil naleteo na njega - šteta je VELIKA

Vest o njenoj smrti je potvrdila i njena majka, Nataša Đukić, putem svog Instagram profila.

Njena najpoznatija svađa je bila kada je pre dve godine ušla u sukob sa srpskim jutjuberom Bakom Prasetom koji je kulminirao u jutarnjem programu TV Prve. U otvoreni sukob su se uključili i njihovi fanovi, uglavnom tinejdžeri, a neki su bilil raspoloženi i da se fizički obračunaju.

Glavni akteri velikog Jutjub sukoba Kika i Baka Prase pokušali su u televizijskom gostovanju da objasne kako je došlo do svađe, a prvo što je on rekao je da "kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog".

- Bila bi ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama - kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Baka Prase, Kristina Kika Đukić
Foto: Youtube printscreen/Airan

Voditeljka je uporno, ali bezuspešno, pokušavala da stavi tačku na raspravu koja je vladala među ovim influenserima, tvrdeći da njihovo ponašanje loše utiče na tinejdžere koji ih prate, sa čime se složila i publika.

Međutim, Baka Prase i Kika su gotovo neprestano, tokom celog svog gostovanja, pokušavali da ubede onog drugog da su oni u pravu.

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, i rekao da ona ide na hemoterapiju, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

- Ti si ćelava, i rekoh, verovatno ideš na hemoterapiju - rekao je Baka Prase.

Baka Prase
Foto: ATA images

- On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija? - upitala je Kika voditeljku, a ona nije želela da odgovori na ovo pitanje.

Voditeljka koja je bila vidno šokirana, na kraju emisije pitala je Baku Praseta i Kiku da li žele da pruže ruku jedno drugom i da se pomire, a Baka Prase je kratko rekao da njegova nova pesma izlazi danas i odbio da se pozdravi sa svojom suparnicom.

- Roditelji najviše utiču na vaspitanje dece, a ne jutjuberi - rekao je za kraj i namignuo kameri.

Nakon sukona u ovoj emisije Kika se oglasila za domaće medije.

- Nikada nisam išla na hemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se izvinio ukoliko idem na hemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, "Čekaj, da li treba da idem na hemoterapiju da bi mi se ti izvinio?", bukvalno je rekao da je okej vređati, jer je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izlečio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva... ja sam mršava i ne mogu da se ugojim. Neko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo „r“ , ode kod logopeda i ne može da reši problem. Nije okej vređati tuđi fizički izgled - izjavila je Kika za "Blic".

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u nastavku:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd