Skip to main content
Lepa Brena, Filip Živojinović, Aleksandra Prijović

BRENA KUPUJE FILIPU I PRIJI KUĆU NA KREDIT: Prijovićkin stan im nije dovoljno velik

Foto: Instagram/lepabrenaa
Već su krenuli da obilaze banke...

Lepa Brena uskoro će podići kredit kako bi svom pastorku Filipu Živojinoviću i njegovoj supruzi Aleksandri kupila kuću.

ŠOK IZJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Dojadilo mi je SVE! Nemam više živaca, sve je LAŽNO! Sve ostavila u ČUDU

Sofija je zbog 15 godina starijeg dečka UGRADILA SILIKONE PO CELOM TELU: Sinoć ih je prošetala i SVI SU GLEDALI U NJU

Najveća balkanska zvezda ovih dana preokupirana je obilaskom banaka i pripremom dokumentacije jer želi da ovaj dug i iscrpan proces što pre okonča, s obzirom na to da u njihovu porodicu za nekoliko meseci stiže prinova. Zato je prethodne nedelje, zajedno s Filipom i Aleksandrom, ona posetila jednu filijalu gde se detaljnije raspitala o uslovima za dobijanje pozajmica na nekoliko godina. Sve to je Brena ispričala svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Saši Popoviću, prošlog četvrtka, pred snimanje emisije "Grand Specijal".

NOVI ŠOK! Saša Vidić HITNO VRAĆEN u bolnicu: Evo šta se desilo

- Gde si, šta ima novo - pitao je Saša svoju kumu i saradnicu čim je ušla u prostoriju, a ona mu je odgovorila:

- Evo me Sale... Ceo dan sam bila s Filipom. Išli smo da vidimo za taj kredit za kuću koju žele da kupe on i Aleksandra - rekla je pevačica dodajući da je s njima u banci bio i Boba Živanović, Filipov otac.

lepa-brena
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

U prostoriji je, pored njih dvoje, bilo još desetak pevača, kao i dosta pripadnika sedme sile i zaposlenih u "Grandu", pa je Popović posavetovao Brenu da bude malo tiša i opreznija jer bi neko mogao da čuje o čemu njih dvoje razgovaraju. Naravno bio je u pravu, pa su par minuta kasnije novinari Kurira prišli pevačici i pitali je o kakvom kreditu je reč, međutim Brena nije bila mnogo pričljiva:

- Polako s tim, još nećemo da pričamo o tome, nek se oni prvo skuće pa ćemo onda videti šta i kako - zagonetno je odgovorila pevačica na pitanje da li je uspela da dobije kredit za kupovinu kuće za pastorka i snaju.

filip-zivojinovic,-aleksandra-prijovic
Foto: Srbija Danas

Podsetimo, još pre nego što su se venčali u junu ove godine, Aleksandra i Filip su počeli da žive zajedno u njenom stanu u naselju Stepa Stepanović, gde su i nastavili život posle svadbe. Nekretnina jeste prostrana, ali uskoro bi pevačica trebalo da se porodi i na svet donese sina, pa pretpostavljamo da zbog toga žele da se presele u veći i komotniji prostor.

Budući da Aleksandra već neko vreme ne nastupa i sasvim sigurno će biti na porodiljskom još duže vreme, očekivano i razumljivo je da pomoću kredita reše svoje stambeno pitanje. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd