Skip to main content
sveće

KRAJ SRPSKOG RIJALITIJA ZBOG IZNENADNE SMRTI UČESNIKA? Srbija u šoku - ovo je UZROK SMRTI! Optužili produkciju i učesnike

Foto: Shutterstock
Tragična vest o smrti čuvenoig Draška iz ekipe "Kafe Zale" potresla je sve fanove ovog rijaliti koncepta.

Jedan od poznatih članova rijaliti programa na jutjubu "Kafe Zale" Dražen Đorđević Draško, umro je pre nedelju dana u snu. Administratori profila "Kafe Zale" objavili su tužnu vest i rasplakali brojne njihove fanove.

- Danas je u snu preminuo Dražen Đorđević. Neka ti je laka zemlja i carstvo nebesko, zbogom dobri Draško i putuj mirno.

Verni fanovi su danima čekali da vide kakva će biti budućnost ovog rijaliti formata, s obzirom da Draškova iznenadna smrt predstavlja veliki udarac za sve. 

Ipak, danas su se posle nedelju dan oglasili zvanično i preostali članovi i produkcija, jer su svih ovih dana bili izloženi jezivim komentarima kako su zapravo produkcija i članovi ovog rijaliti formata odgovorni za Draškovu smrt, iako je zvanično ustanovljeno da je preminuo u snu od posledica infarkta.

Vidno potreseni, saopštili su odluku o nastavku emitovanja ovog formata. Zapravo, nisu još uvek doneli zvaničnu odluku, ali će kao i uvek saslušati svoje verne fanove i njihove savete i komentare vezane za dalje emitovanje. Ukoliko odobiju podršku, nastaviće sa snimanjem, međutim, ukoliko se neosnovani i morbidni komentari nastave, to će biti kraj popularnog rijaliti koncepta "Kafe Zale".

Pogledajte u nastavku ceo snimak, prvi posle Draškove smrti.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd