Skip to main content
Eva Ras

"SA 20 GODINA SAM PRVI PUT PROBALA KOKAIN" - legendarna srpska glumica priznala svoje poroke

Foto: Youtube printscreen/ironican
Njen muž je stalno vukao, pa je htela da proba i ona.

Glumica Eva Ras je otvorila dušu i progovorila o prorocima kojima se odala u mladosti, a potom otkrila i da je njen otac sa 19 godina priznao da je homoseksualac.

STARO SRPSKO, SKROZ ZABORAVLJENO! Luna Đogani otkrila ime za drugu bebu - Ćerka će se zvati...

STARO SRPSKO, SKROZ ZABORAVLJENO! Luna Đogani otkrila ime za drugu bebu - Ćerka će se zvati...

"SVE NA IZVOL’TE!" Karleuša GOLO TELO prekrila tračicama - Fanovi se složili da je ovog puta PRETERALA

"SVE NA IZVOL’TE!" Karleuša GOLO TELO prekrila tračicama - Fanovi se složili da je ovog puta PRETERALA

NOVI ESTRADNI RAT! Napad na Aleksandru Prijović: "Faca joj je poljoprivreda šta god mučena da obuče"

NOVI ESTRADNI RAT! Napad na Aleksandru Prijović: "Faca joj je poljoprivreda šta god mučena da obuče"

- Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih umetnosti, drogirao se. Nisam znala za to dok smo se zabavljali, saznala sam tek kad smo se venčali. Tih šezdesetih godina narkomanima smo zvali samo one koji su se lečili od droge, a ne i one koji su je koristili. Zbog toga su mnogi mislili da drogiranje nije ništa strašno - rekla je Eva Ras i otkrila kako je došlo do toga da prvi put proba drogu:

- Suprug me nikad nije nagovarao na to. Međutim, droga se vukla po stanu i gledala sam kako je on uzima. Jednom sam mu rekla da hoću i ja da probam. Odgovorio mi je da ne želi da bude svedok tome i da to uradim dok on nije kod kuće. Tako sam i učinila. Ušmrkala sam taj prašak, bio je to kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu.

Eva kaže da nakon uzimanja narkotika nije znala za sebe i da danima nije jela i spavala.

Eva Ras
M.Pavković
Foto: Srbija Danas

- Kad bih se nadrogirala, mislila bih da mogu da prođem kroza zid! Pipala bih zidove i činili su mi se mekani. Taj čudan osećaj u glavi trajao bi danima. Dva dana ne bih jela, pila, spavala, niti pišala! Nisam imala nikakve fiziološke potrebe. Kad bih sklopila oči, ukazivala bi mi se čudna priviđenja. To je bilo jezivo! Povraćala sam od psihičkog gađenja, jer sam izgubila sebe u svemu tome. Prošle su nedelje dok nisam došla sebi. Kad sam shvatila da stabilno stojim na zemlji i da zid nije mekan, znala sam da sam dobro. Razvela sam se od prvog supruga i prestala sa drogiranjem. Neću da pričam o njemu i otkrivam ko je. On ima svoj život i nemam pravo da mu ga zagorčavam. Ne samo njemu već i njegovoj deci i unucima.

Ljubavni život joj je bio buran, a takvo joj je bilo i detinjstvo.

Eva Ras
Eva Ras
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Rođena sam u Subotici. Kad pomislim na detinjstvo, setim se Drugog svetskog rata, koji je tada divljao Evropom. Svi su se radovali što sam došla na svet, a u istom trenutku i plakali, jer su bili uplašeni za naše živote. Kad sam porasla, majka Margita mi je pričala kroz kakve smo muke prolazili, da nismo imali ogrev, hranu, obuću - rekla je Eva za Informer Hit i otkrila da ju je otac Robert napustio kada je imala samo dve godine:

- Čudno će zvučati, ali sećam se tog rastanka, iako sam bila beba. Majka me je držala u naručju, a ja sam znala da mi je taj čovek koji stoji pored nas otac. Očekivala sam da me uzme, ali to nije učinio. Mislila sam da sam kriva za njihov rastanak i da me otac ne voli. Međutim, to nije bio razlog zbog kog nas je napustio. Priznao je majci da je homoseksualac i otišao od nas. Bila je razočarana u njega. Nije mogla da shvati da se zaljubila u čoveka koji ne voli žene. Imao je samo 19 godina kada su se rastali, a ona 26.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd