Četvrtak 07. dec 2023.
Britni Spirs

HTELA JE DA ZATRUDNI, ALI... Pevačica otkrila NAJMRAČNIJU tajnu! Njen otac je rekao "NE MOŽE!" (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Ljuta borba se nastavlja.

Pevačica Britni Spirs prvi put se u poslednje dve godine direktno obratila na sudu u slučaju kontroverznog starateljstva.

Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu (i ličnom i finansijskom).

Pevačica je na početku rekla sudu da "nije tu kako bi bila nečija robinja". Dodala je da, dok je nastupala, "nije bila dobra, bila je sjajna", navodi BBC.

Pre Milice Petar je bio sa OVOM VODITELJKOM JUTARNJEG PROGRAMA, čak dve ipo godine je trajala romansa

Pre Milice Petar je bio sa OVOM VODITELJKOM JUTARNJEG PROGRAMA, čak dve ipo godine je trajala romansa

Britni Spirs
Britni Spirs
Foto: Profimedia

Onda se osvrnula na starateljstvo prema kojem njenom imovinom i životom poslednjih 13 godina upravlja njen otac, Džejmi Spirs.

"Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da me ljudi čuju... Želim promene i želim promene prema napred. Zaslužujem promene", kazala je pevačica. 

ZORANNAH u finansijskim problemima, PRED BANKROTOM?! Firma u likvidaciji, a na mrežama GUBI PRATIOCE

ZORANNAH u finansijskim problemima, PRED BANKROTOM?! Firma u likvidaciji, a na mrežama GUBI PRATIOCE

Spirsova je jasno dala do znanja da želi da starateljstvo nad njom prestane.

"Samo želim svoj život nazad, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla ... Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena", kazala je.

Spirsova je dodala i da želi mogućnost izbora ličnog advokata.

Osvrnula se i na poruku koju je podelila sredinom aprila, posle emitovanja dokumentarca "Framing Britney", u kojoj je uveravala javnost da je dobro.

"Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna. Imam predivan dom, prelepu decu. Trenutno se odmaram, jer uživam", napisala je pevačica tada. 

Tokom saslušanja o starateljstvu, Britni je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

Britni Spirs
Britni Spirs - posle
Foto: Profimedia

"Rekla sam celom svetu da sam dobro, ali lagala sam", rekla je sudu.

"Nisam srećna, ne mogu da spavam, depresivna sam i plačem svaki dan", rekla je pevačica.

Britni je rekla i da je želela da se uda za svog dečka i dobije dete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je sprečio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni. Takođe je rekla da je bila prisiljena da uzima litijum - lek za bipolarne poremećaje - do te mere da se osećala pijanom i da nije mogla da razgovara.

Podsećamo, Britni želi da njen otac Džejmii Spirs bude uklonjen kao konzervator njene imovine. Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici koja je bila jedna od najvećih pop senzacija 2000-ih. 

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd