Skip to main content
Dara Bubamara, Jelena Karleuša

"Nešto je ubačeno u piće onoj oronuloj..." Karleuša brutalno razapela Daru Bubamaru - Ja sam kriva što je razvedena!

Foto: Srbija Danas/ATA Images
Estradni rat se nastavlja!

Buran odnos između pevačica Jelene Karleuše i Dare Bubamare uvek je išao od ljubavi do mržnje i obratno.

Bivše prijateljice su nedavno zaratile kada je JK iznela tvrdnju da je Bubamara objavila pesmu "Koka roka", koju je ona kupila od pokojnog Milana Radulovića Laće (detaljnije OVDE).

Dara je na ovu temu progovorila nedavno i istakla da Jelena laže.

"Zla je, bez muža i pesama!" Dara ošurila po Karleuši - Imam njene snimke! Je l' treba da ih pustim?

"Zla je, bez muža i pesama!" Dara ošurila po Karleuši - Imam njene snimke! Je l' treba da ih pustim?

"PLAŠIM SE DA ANA NEĆE DOŽIVETI KONCERT!" Karleuša izrazila zabrinutost za Nikolićevu - U PAKLU NARKOTIKA je...

"PLAŠIM SE DA ANA NEĆE DOŽIVETI KONCERT!" Karleuša izrazila zabrinutost za Nikolićevu - U PAKLU NARKOTIKA je...

"NAŠA MUZIKA JE VIRUS, KOJI SE ŠIRI PUTEM KRVI!" Karleuša se oglasila povodom ZABRANE KONCERATA u Puli

"NAŠA MUZIKA JE VIRUS, KOJI SE ŠIRI PUTEM KRVI!" Karleuša se oglasila povodom ZABRANE KONCERATA u Puli

- Mnogo laži je izrečeno oko te pesme. Urađena je davno, Laća, Ljilja Jorgovanović i ja smo radili tekst. To se uvek dešava, ja najavim, pa se kače za mene. To je nedostatak 'njihovih' pesama, albuma, sreće, muževa, ne znam čega. Moje dobro uvek pobedi 'njihovo' zlo. Dosta je tu bilo laži. Zabolelo me što se pominje Laća, moj prijatelj, koji više nije živ. Da nemaš poštovanja prema njemu, Marini Tucaković, Futi, koji je ostao sam i doživeo tu tragediju... Priča kako je on bio narkoman. To su takve laži. Da je pesmu platila, bila bi njena. Zato joj je tako u životu kako je - rekla je Dara.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Sada joj je Jelena brutalno uzvratila na svom Instagram profilu.

- Kontinuirano vređanje mene i moje porodice od strane RadoJKe Adžić, pominjanje mog muža (valjda sam joj ja kriva što je razvedena, ne znam), omalovažavanje moje ličnosti i karijere i i još mnogo vulgarnih i neobjašnjivih ispada, duboko me rastužuje. Rastužuje me jer sam jedina osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno. Svima je jasno da svako ko dođe u kontakt sa bizarnom babom Usnijom iz rijalitija i novinarima narkomanima (koji Radojki i Ani Nikolić sipaju isti narativ i zlo u ne baš umrežene neurone) mora da mi postane neprijatelj, ali... Postoji li malo svesti? Na sve to, opet sam pokazala da sam sažaljiva i nisam je tužila zbog neovlašćenog objavljivanja mog plaćenog teksta nego sam pokušala da joj objasnim da su i nju prevarili i Laća i Ljilja Jorgovanović tako što su i njoj naplatili i uvalili onaj bizar šit od teksta. GDE JE HVALA? Ali njoj je nešto izgleda ubačeno u piće u onoj oronuloj vili Promaja koju zap*šavaju navijači (nadam se ne ono što se tamo svima u kafu stavlja). RadoJKa pominje Laću... ne znajući da mi je slao sve njene glasovne poruke, godinama unazad. U mnogima Radojka vređa ONE EYE Usniju tako da bi ovoj trokiralo i drugo oko kad bi čula. Da objavim?! Ne izazivaj me RadoJKa. Ja tebe i tvoju porodicu ne diram ali ako nastaviš da lupetaš MORAĆU DA ISTERAM JK IZ TVOJ IMENA. Fotošop lica i tela može da zamaskira tvoju ružnu spoljašnost, ali ne i ružnu nezahvalnu ličnost. Zato ti se i desila pesma "Koka roka", kao tvoja najveća kazna - napisala je Karleuša.

Kako će se ovaj estradni rat dalje odvijati, ostaje nam da ispratimo.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
23 Beograd