Petak 08. dec 2023.
Jelena Karleuša, Zoran Birtašević

KARLEUŠA NAPUSTILA SUD: Evo ŠTA JE REKLA o nasilju i da li će KRIVIČNO goniti Duška Tošića!

Foto: E - stock/ Časlav Vukojičić
Na saslušanje je došla u pratnji svog menadžera i prijatelja Zorana Birtaševića.

Pevačica Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi krivično da goni supruga fudbalera Duško Tošić.

Podsećanja radi, dana 07.01.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.

KARLEUŠA NA SASLUŠANJU ZBOG PRIJAVE DUŠKA ZA NASILJE! Jelena GORI OD BESA, rešila da PROGOVORI!

KARLEUŠA NA SASLUŠANJU ZBOG PRIJAVE DUŠKA ZA NASILJE! Jelena GORI OD BESA, rešila da PROGOVORI!

TUGA U DOMU GLUMICE MILICE MILŠE: Stravičan gubitak u porodici - Izgubio je borbu za život

TUGA U DOMU GLUMICE MILICE MILŠE: Stravičan gubitak u porodici - Izgubio je borbu za život

AFERA PROSTITUCIJA TRESE SRBIJU: Procurio snimak naše PEVAČICE kako ugovara posao - OTKRILA ISTINU

AFERA PROSTITUCIJA TRESE SRBIJU: Procurio snimak naše PEVAČICE kako ugovara posao - OTKRILA ISTINU

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

Podsetimo, policija po prijavi pevačice na Božić otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je nakon toga izrečena kazna zabrane prilaska u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe", oglasio se Duško tada nakon skandala.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd