Skip to main content
Marko Živić

POSLEDNJI POZDRAV MARKU ŽIVIĆU: Na komemoraciju povodom smrti glumca, došlo pola srpskog glumišta

Foto:SrbijaDanas/Youtube printscreen/Dokumentarne Emisije Balkan
Preminuo pre 5 dana.

Danas se u Beogradskom dramskom pozorištu održava komemoracija povodom smrti glumca Marka Živića. Živić je preminuo 14. oktobra nakon što se borio sa korona virusom, a mnoge njegove kolege, kao i celokupnu javnost ova vest je zaprepastila. 

Na komemoraciju je došao veliki broj ljudi, a među glumcima su Srđan Timarov, Vesna Čipčić, Sandra Bugarski, Milica Milša sa suprugom Žarkom Jokanovićem, Petar Benčina i drugi. 

Na samom početku komemoracije, pušten je film sa Živićevim gostovanjima tokom godina u raznim emisijama, kao i scene iz serija. Međutim, ono što je začudilo jeste prazna scena, bez slike pokojnog glumca i bez venaca i cveća. Ipak, moguće da je to zbog video bima koji je postavljen, kako bi porodica, prijatelji i poštovaoci glumčevog rada mogli da vide film posvećen upravo njemu. 

Film koji je posvećen Marku Živiću mnoge je rasplakao, ali je pojedine u sali i nasmejao, što ne čudi jer će Marko ostati upamćen kao veliki veseljak i šaljivdžija. Nakon filma, Boda Ninković i Miloš Biković održali su počasni govor. 

Komemoracija Marka Živića
Komemoracija Marka Živića
Foto: Srbija Danas

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd