Skip to main content
jovana jeremić

MISTERIJA MESTA NA KOM JE PRONAĐEN MATEJ - Jovana Jeremić otkrila jezive detalje: "Vidovnjak je predvideo da će telo baš tu ISPLIVATI"

Foto: Instagram prinscreen/matejperis/TV Pink printscreen
Smatra se UKLETIM

Tačno pet meseci nakon nestanka mladića iz Splita, tačnije posle 139 dana, pojavila se vest od koje su svi strepeli - pronađeno je telo jutros u Dunavu na Adi Huji.

Garderoba koja je uočena na telu mladića izvučenog iz reke, poklapa se sa garderobom koju je na sebi imao Matej Periš u noći kada mu se izgubio svaki trag. Na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu.

Čekaju se rezultati obdukcije i DNK analize koja će pokazati istinu. 

JEZIV PRIZOR! Ovo su tragovi koji su ostali nakon što su odneli telo muškarca sa Ade Huje (VIDEO)

JEZIV PRIZOR! Ovo su tragovi koji su ostali nakon što su odneli telo muškarca sa Ade Huje (VIDEO)

"TELO JE SVO VREME BILO TU" Renato Grbić šokirao sve, pa otkrio: Ovo sam rekao Matejevom ocu (VIDEO)

"TELO JE SVO VREME BILO TU" Renato Grbić šokirao sve, pa otkrio: Ovo sam rekao Matejevom ocu (VIDEO)

"DA GA NA OČINSKI NAČIN POKOPAM" Ponovo se oglasio Nenad Periš - ne može da potisne emocije

"DA GA NA OČINSKI NAČIN POKOPAM" Ponovo se oglasio Nenad Periš - ne može da potisne emocije

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, otkrila je jezive detalje mesta na kom je Periš pronađen.

- Interesantno je mesto na kojem je telo pronađeno. U pitanju je mesto kod Ada Huje, koje važi za ukleto mesto. Izneću neke podatke koje drugi nisu - rekla je Jovana, pa nastavila...

Jovana Jeremić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Jedan vidovnjak, odnosno čovek koji zna budućnost, je u okviru jedne emisije na Jutjubu izjavio da će se telo pronaći upravo na tom mestu kod Ade Huje, gde je ranije poginulo troje mladih ljudi, i tako se zaista desilo. On je tom prilikom rekao da je Matej Periš upao u vodu i da se udavio, dakle da nije u pitanju ubistvo, nego da je upao u vodu i da se udavio, i da će telo biti pronađeno baš na tom mestu. O svim detaljima njegovog proročanstva čućete u okviru mog Jutarnjeg programa na Pinku za vikend, a do tada vidim da je rekonstrukcija pokazala da je Matej Periš trčao kroz grad više od sat vremena, da je upao u vodu, da se udavio i da je naravno telo isplivalo posle toliko meseci na tom mestu - otkrila je Jovana za "Informer", pa dodala...

matej periš
Foto: Instagram printscreen/matejperis

- Meni je to mesto interesantno jer vuče tu neku istoriju prokletvstva o kojoj treba istraživati. Interesantno je to da je otac Mateja Periša vaterpolista i rekao je "Ja sam vaterpolista i ceo život sam u vodi. Nema šanse da tako plivate na temperaturi od 5 stepeni, ni u ronilačkom odelu, a kamoli bez". Definitivno je misterija vezana za nestanak Mateja Periša danas okončana, nažalost na nesreću njegove familije i porodice, i ta sama struktura i način kako je telo pronađeno, pokazuje da nije reč o ubistvu, kako su mnogi spekulisali, saznalo se da se dečko udavio. Verovatno je bio pod dejstvom alkohola i nekih drugih supstanci, što će obdukcioni nalaz to i pokazati i misterija tog ukletog mesta je ono što je interesantno -  rekla je voditeljka u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić".

BONUS VIDEO: Na ovom mestu pronađeno je telo za koje se sumnja da je Matej Periš!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd