Subota 02. dec 2023.
Zorana Bečić

NISTE IMALI POJMA! Jedna od naših najlepših glumica UDATA je za ovog proslavljenog GLUMCA (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/mixi73
Pogledajte o kome je reč!

Zorana Bečić, koju publika zna po ulogama "Mala noćna muzika" i serijama "Jagodići" i "Zvezdara", potiče iz umetničke porodice. Ćerka poznatog sarajevskog glumca Zorana Bećića i pozorišnog kostimografa Vanje Popović je gledala glumački svet iza scene, ali njena odluka nije bila da ostane iza zavese, već ispred nje - gde su svetla reflektora uprta u nju. Ispitna komisija u Sarajevu je pokušala da joj odvrne sijalicu, ali se Zorana popela na vrhove prstiju, dobro je pričvrstila i pokazala šta sve može na Akademiji u Beogradu.

U POTPUNO NOVOM FAZONU: Tanja Savić snimila hit godine!

- Uvek sam imala podršku od mojih roditelja. Imala bih je i da sam nešto drugo izabrala. Mama me je spremala za prijemni, a tata je bio supervizor - izjavila je Zorana za "Novosti".

Fakultet u Beogradu je diplomirala u roku i odmah se bacila na traženje posla. Na televiziji je debitovala u reklami za kafu, a onda ju je primetio režiser Dejan Zečević koji joj je ponudio ulogu u filmu "Mala noćna muzika". Zorana kaže da je zbog uloge u ovom ostvarenju i dan danas zaustavljaju na ulici.

NEMA VIŠE SMEHA: Tanja Savić dala javno obećanje - Ne pravim... (VIDEO)

 

A post shared by Zorana Becic (@zobecic) on

Iako domaća publika, uglavnom, glumce drži u malom prstu zahvaljujući filmskim i televizijskim angažmanima, pozorište je ipak utočište svake umetničke duše, pa i Zoranino.

- Pozorište više volim zbog porodične povezanosti sa tom ustanovom, ali i zbog uzbuđenja i publike. Film ima nešto posebno jer kad ga jednom završite nema popravke. Serije su druga vrsta rada. Imate mogućnost da razvijate lik na duže staze i da ga menjate - kaže Zorana.

NEMA VIŠE SMEHA: Tanja Savić dala javno obećanje - Ne pravim... (VIDEO)

Pored profesionalnog uspeha i brojnih uloga u pozorištu, filmu i na televiziji, Zorana je zaposlena mama i kao i svaka majka ona u stilu božanstva Šive uspešno cinculira sve svoje obaveze.

U braku sa glumcem Igorom Đorđevićem ima dve ćerke. Devetogodišnja Petra u junu mesecu je dobila sestru i kako je objasnila razlika u godinama između ćerki je velika, ali ona i njen suprug su oduvek želeli dvoje dece.

Igor Đorđević
Foto: Youtube printscreen/Izbliza - Produkcija Kadar

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd