Skip to main content
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj, Ceca Ražnatović

"ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA!" Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, Ceca zabrinuta - zahteva od porodice samo jedno

Foto: ATA Images
Nemanji je jako teško što je njegova izabranica u ovakvom stanju!

Mlada muzička zvezda i ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, izgubila je bebu samo nekoliko nedelja nakon što je javnost obavestila da je u drugom stanju, a sada najbliži navodno ne mogu da je izvuku iz depresije. Tužne vesti na Instagramu objavio je njen dečko Nemanja Gudelj, koji je sve zamolio da poštuju njihovu privatnost u teškim trenucima, a on se ne odvaja od Anastasije, koja svakodnevno insistira da se vrati u Beograd da bi bila s majkom i ostatkom rodbine.

- Anastasija je van sebe otkako je saznala da je izgubila bebu. Normalno je da se tako oseća, svi su svesni da joj treba vremena da sve svari i da se ponovo podigne, ali ona jedva da progovara. Nemanja je sve vreme uz nju, pokušava da je izvede negde u prirodu da o svemu razgovaraju, ali ona ne izlazi iz sobe. Povukla se i samo priča: "Kada mogu prvim letom za Beograd" - priča dobro upućeni izvor i dalje otkriva da je Anastasiji sad podrška najbližih najpotrebnija:

PRVI PUT U JAVNOSTI: Ceca van sebe nakon Anastasijinog pobačaja - CRNA OD GLAVE DO PETE! (FOTO)

PRVI PUT U JAVNOSTI: Ceca van sebe nakon Anastasijinog pobačaja - CRNA OD GLAVE DO PETE! (FOTO)

Malo ko zna da ima SESTRU I BRATA PO OCU: Za Teodoru kažu da je MINI VERZIJA Nikolije, a čak i rade zajedno! (FOTO)

Malo ko zna da ima SESTRU I BRATA PO OCU: Za Teodoru kažu da je MINI VERZIJA Nikolije, a čak i rade zajedno! (FOTO)

PREMINUO POZNATI MUZIČAR (47): Izgubio bitku sa opakom bolešću - obeležio muzičku scenu bivše Jugoslavije

PREMINUO POZNATI MUZIČAR (47): Izgubio bitku sa opakom bolešću - obeležio muzičku scenu bivše Jugoslavije

- Anastasija je i pre trudnoće i tokom iste bila odvojena od porodice. Sad niko više ni ne spominje papire, koje je morala da čeka da ostane tamo. Sve joj je to sad nebitno. Ona hoće da je sada blizu majke, brata i tetke. Mnogo je vezana za Veljkovu decu, samo priča kako želi da ih zagrli i Gudelju je teško da to sve sluša. Stalno ih gleda preko video-poziva. Nemanju najviše plaši sad što Anastasija slabo jede, sve vreme je potištena, pa je i on mnoge obaveze otkazao. I njemu je teško, ali on to ne pokazuje, trudi se da ostane jak i zbog nje, nastoji da što manje informacija ode u javnost.

Inače, sportistu je tužna vest zatekla tik pred veliki meč u karijeri, pred finale lige Evrope, u kom Sevilja igra protiv Rome. S druge strane, Anastasija je odmah ugasila Instagram profil i planira da se na neko vreme skroz povuče iz javnosti.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto: Instagram Printscreen/raznatovicanastasija/nemanjagudelj

Ovim povodom novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Ražnatovićkom, ali se ona nije javljala na pozive.

Ceca svaku priliku koristi da Anastasiji objasni da ne treba da prenagljuje s odlukama i da je normalno da se oseća depresivno, pa pokušava da je nagovori da još ne dolazi u Beograd.

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović
Foto: ATA Images

- Ceca i Anastasija su non-stop na video-pozivu. Ona traži da joj pokaže bratance, priča sa svima u kući i zove ih da opet dođu u Španiju. Ceca priča ćerki da će sve da se reši, da se takve stvari dešavaju i da je normalno da tuguje, ali ne sme toliko da klone da sebi ne ugrozi zdravlje jer odbija da jede - otkrio je izvor za "Republiku.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd