Skip to main content
Marina Lazić

Otkrivamo ko je LEPA DEVOJKA U NOVOM SPOTU Željka Joksimovića! (VIDEO)

Foto: Promo
Da li ste je prepoznali?

- Ponelo me je, ponelo, bila si ti savršena, po meri. Ponelo me je, ponelo, hvala za sve, hvala i ne zameri - reči su nove pesme Željka Joksimovića koji je odlučio da za ovu numeru snimi i spot.

Sin Kristijana Ronalda oduševio ceo stadion (VIDEO)

Letnja atmosfera, dobra muzika i fenomenalna žurka jeste ono što se na prvi pogled može videti u spotu za pesmu "Ponelo me". Međutim, to nije sve. Pažnju je privukla i lepa devojka sa violinom koja se u jednom trenutku nalazi u krupnom kadru.

Pevačica se POVUKLA iz javnog života, a sada svoje studente uči OVE tri stvari

Neki su je se možda setili iz spota za pesmu „Milimetar“, a oni koji malo bolje pamte likove sigurno su je povezali i sa pesmom „Devojka sa polja zelenih“ jer je i u tom spotu privukla veliku pažnju.

Marina Lazić
Marina Lazić
Foto: Promo

Evo o kome se radi. Marina Lazić, koja je danas jedan od Željkovih pratećih vokala, upoznala je poznatog muzičara kada je imala samo 16 godina.

- Saradnja na pesmi Devojka sa polja zelenih bila je početak jedne fenomenalne priče sa Željkom Joksimovićem. Upoznali smo se sasvim slučajno. Moja sestra je tada sa njim svirala violu, a ja sam tek upisala Fakultet muzičkih umetnosti. On me je zapazio i pozvao da učestvujem u snimanju spota - objašnjava Marina koja je sa Željkom sarađivala i na projektu „Dva sveta“.

BIO JE OMILJENI U GRANDU: Ludo je voleo ćerku svog kolege, nasilnik mu je upao u stan, DAVIO DEVOJKU, pretio mu SMRĆU, a sad... OU!

Kako kaže, na snimanju spota za pesmu „Ponelo me“ bilo je predivno i vrlo kreativno.

- Pored violine, planirali smo da sviram i harmoniku, ali nismo mogli da nađemo odgovarajuću, pa smo osmislili da iskoristim majicu na koju je ovaj predivni intrument našiven. Tako da sam simulirala taj deo, što možete i da vidite u spotu. Svaki rad sa Željkom je unikatna i donosi veoma lepa iskustva, pa je tako bilo i ovog puta - rekla je ona.

Marina Lazić
Marina Lazić
Foto: Promo

Publika će imati priliku da je vidi i čuje uživo zajedno sa Željkom već 16. juna na stadionu Tašmajdan kada će na samom početku koncerta pokazati svoje umeće na violini.

- Očekujem da će ovo biti poseban koncert jer smo pripremili dosta toga zanimljivog, ali neću mnogo da otkrivam. Reći ću samo da ću u jednom trenutku zajedno sa koleginicama imati solo tačku.

NAROD SE UZBUDIO: Kad Stoja reši da iskopira Anastasiju Ražnatović, to izgleda OVAKO! AUH! (FOTO)

Dok su u toku poslednje pripreme za spektakularan koncert, Marina iskreno otkriva kako je raditi sa Željkom Joksimovićem.

- Saradnja sa njim je veoma lepa, ali nije uvek laka. Da bi sve bilo savršeno mora mnogo da se radi, mada meni to ne predstavlja nikakav ptroblem i zaista uživam u radu sa Željkom. Kroz naporan rad mi zaravo ostvarujemo sjajne rezultate i to na kraju donosi veliko zadovoljstvo - rekla je lepa devojka iz Joksimovićevog najnovijeg spota koji možete pogledati ovde.

NIJE ZNALA DA KAMERA SNIMA: Pevačica Granda se USUDILA DA IMITIRA Cecu! A kad je PIJANA...UFF

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd