Skip to main content
Marina Radosavljević

"PESNICOM ME JE ONESVESTIO, PA NASTAVIO DA UDARA!" Oglasila se PRETUČENA Grandova pevačica - posledice su velike

Foto: Instagram prinscreen/marina.radosavljevic.maky
Već pet dana je u bolnici

Pevačica Marina Radosavljević, iz Vrnjačke Banje, pretučena je u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta kada ju je, iz njoj nepoznatih razloga, napao bivši emotivni partner, a kao posledicu strašnih batina ona ima potres mozga i povredu grudnog koša.

Marinu je bivši momak tukao na festivalu na koji je došla sa drugaricom, a kako ona tvrdi, svedoci brutalnog batinanja su bili i njegovi prijatelji.

DUPLA TRAGEDIJA U DOMU SRPSKE GLUMICE: Iznenada UMRLA oba roditelja - ne može da se sastavi od bola (FOTO)

DUPLA TRAGEDIJA U DOMU SRPSKE GLUMICE: Iznenada UMRLA oba roditelja - ne može da se sastavi od bola (FOTO)

PEVAČICA "GRANDA" PRETUČENA! Bivši ljubavnik je PESNIČIO, ona zadobila POTRES MOZGA i završila u bolnici

PEVAČICA "GRANDA" PRETUČENA! Bivši ljubavnik je PESNIČIO, ona zadobila POTRES MOZGA i završila u bolnici

DVE SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO: Sandra Afrika iskeširala 500.000 EVRA za jahtu - ovo su bili njeni USLOVI

DVE SPAVAĆE SOBE, KUHINJA, KUPATILO: Sandra Afrika iskeširala 500.000 EVRA za jahtu - ovo su bili njeni USLOVI

Marina za "Informer" otkriva kakvo joj je stanje posle pet dana provedenih u bolnici:

- Malo mi je bolje, svesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice. Trebalo bi sutra da budem otpuštena iz bolnice. Na svu sreću nemam prelome, imam bolove u grudnom košu i najveći problem su vrtoglavice za koje lekari kažu da ću ih imati mesecima jer sam imala potres mozga - govori potrešena Marina koja je slučaj prijavila polciji i nema dodatnih informacija:

- Ne znam ništa o njemu, a i moji bližnji kriju od mene informacije kako bi me poštedeli stresova. Ono što sam načula je da je viđen posle dva dana ponovo na festivalu u Vrnjačkoj Banji, e sada neki kažu da je bio, neki ne. A videli su njegovu suprugu te večeri, to je sigurno - izjavila je Radosavljevićeva koja se ne seća precizno kako se sve dogodilo, jer kaže da je odmah nakon zadobijenog prvog udarca pala u nesvest:

- To je bio prvi dan festivala u Vrnjačkoj Banji. Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo on i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno - kaže pevačica koja tvrdi da je sa oženjenim momkom bila u vezi koja je trajala godinu dana i koja je okončana prošle godine u decembru kada počinje pakao za nju.

Marina Radosavljević
Foto: Instagram prinscreen/marina.radosavljevic.maky

- Ja sa njim nemam nikakav kontakt od decembra prošle godine, pre onog incidenta koji mi se dogodio u februaru kada su me pretukla dva nepoznata muškarca. Blokirala sam ga, tako da nismo mesecima ni u kakvom kontaktu, ne znam iz kog razloga je uradio ovo što je uradio. Do sada nisam imala nijedan problem s njim, a sada je verovatno bio drogiran - izjavila je Marina koju su nepoznati napadači pretukli u februaru kada je završila u bolnici.

- Večeras mi se dogodila jako strašna stvar oko 19.30 časova, strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokusaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i nezaštićeno. A evo i zašto... Naime, večeras nakon što sam se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da imam nastup, izašla sam iz auta, dva krupnija muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala, maskirana, jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima. Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera. Ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerki,sestri... pa tek onda pevačici! Danas meni sutra ko zna kojoj! I da, još jednom želim reći, majmuni jendi, sram vas bilo i kako možete? Istim tim momcima, sada već možda i nalogodavcima kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nošalantno blago trećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze - napisala je tada Marina.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd