Četvrtak 30. nov 2023.
Vuk Kostić

POTPUNO POLUDEO: Još jedna VUKOVA BIVŠA glumiće u "Ubicama mog oca"!

Foto: Srbija Danas
Neće mu biti lako!

Intrigantna i zanimljiva radnja kriminalističke serije "Ubice mog oca" koja je tokom prve sezone oduševila gledaoce, nastavlja se i u drugom delu koji bi trebalo da počne da se emituje od januara naredne godine.

Vuka će pokušati da ubije - ANDRIJA! Neočekivan izbor glumca za 2. sezonu "Ubica mog oca" (FOTO)

Ipak, Vuku Kostiću je izgleda sve teže da obavlja svoj posao bez tabloidnih priča i nerviranja, jer ćemo u novim epizodama serije gledali i njegovu bivšu devojku Bojanu Stefanović koja je takođe dobila ulogu u ovoj seriji.

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on

Njih dvoje su se zabavljali četiri godine, a iako je to davno prošla priča i glumica je u braku gde ima dvoje dece, Vuku smeta što zna da će se opet pisati o njegovom ljubavnom životu.

- Vuku nije bilo svejedno kada je čuo da je Bojana dobila ulogu. S obzirom na to da već glumi u seriji sa bivšom devojkom Jelisavetom Orašanin, ovo je bilo previše za njega. Znao je da će se mediji samo time baviti, pa je potpuno poludeo. Rekao je kako mu je svega previše i da ne želi da deo njegove prošlosti konstantno bude u prvom planu - rekao je izvor blizak glumcu.

- Bojana se nije preterano opteretila činjenicom da će se sa bivšim naći na setu, jer je ona ostvarena žena. Udala se i ima dvoje dece. Prošlost je iza nje i ne razmišlja na isti način kao Vuk - dodao je izvor.

S obzirom na to da joj u ugovoru nije dozvoljeno da otkriva previše detalja o njenoj ulozi u seriji, zna se samo da će tumačiti lik opasne advokatice.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd