Skip to main content
Aki Rahimovski

POSTAO JE OTAC U 7. DECENIJI ŽIVOTA: Preminuli Aki Rahimovski nikako nije želeo da OVO javnost sazna

Foto: Srbija Danas
Balkan u suzama...

Pevač i frontmen grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. janura, u 67. godini.

Tužne vesti podelili su na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" na Fejsbuku. Uzrok smrti muzičara još uvek nije poznat javnosti.

PRETUŽNE VESTI - Preminuo slavni pevač "Parnog valjka" Aki Rahimovski

PRETUŽNE VESTI - Preminuo slavni pevač "Parnog valjka" Aki Rahimovski

PREMINUO POPULARNI GLUMAC: Smrt usledila nakon duge borbe sa RAKOM

PREMINUO POPULARNI GLUMAC: Smrt usledila nakon duge borbe sa RAKOM

Aleksandar Rahimovski rođen je u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje. Kako mu je otac bio muzički profesor, sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsek klavir i pevanje.

Aki Rahimovski
Foto: Srbija Danas

Kao tinejdžer bio je član nekoliko sastava od kojih su neki grupe Vakuum, Krvna braća i Tor, sa kojom je nastupio na festivalu u Zagrebu 1975. godine. Iste godine upoznaje gitaristu i kompozitora Huseina Hasanefendića Husa i Juricu Pađena. U saradnji sa menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog valjka.

Aki je postao otac u sedmoj deceniji sa 27 godina mlađom ženom Barbarom, pre dve godine. Ćerkici su roditelji dali ime Antonija.

Inače, njegovi fanovi sa Balkana su potpuno bili iznenađeni s obzirom da se o Akijevom privatnom životu malo zna, čak pojedini mediji naveli su i da su svi mislili da je on tada i dalje bio u braku sa drugom suprugom Ingrid.

Aki Rahimovski se oduvek trudio da svoju privatost drži u tajnosti. Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavljivao u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda. Isti je slučaj i sa Barbarom, dok ime prve supruge u javnosti nije poznato.

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd