Skip to main content
d

SAHRANILA JE TRI SINA: Vidovite Zorke se svi sećamo, ali njenu tragediju nismo znali... i to nije najgore

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY
Kleta sudbina...

Zorka Pucar, poznatija kao vidovita Zorka, natprirodnim moćima je pomagala mnogima, ali nažalost, trojicu od petorice sinova nije uspela da spase.

Proročica je u prvom braku sa Radivojem Barbakovim dobila naslednike Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu. Sa njima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde, koje je posetila ekipa "Kurira".

Gordan Kičić je prava šmekerica, a evo kako izgleda njegova supruga! (FOTO)

s
Foto: Youtube printscreen/Go Rance

Tamo su komšije otkrile da je proročica doživela jezivu sudbinu. Najstariji sin Dejan joj je nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći. Dragan je bio ratni invalid i preminuo je u 44. godini od raka. U februaru ove godine od infarkta je umro i najmlađi Nebojša (41).

Zorki su sada jedina uteha Pavle (43) i Dragoslav (28), kojeg je dobila u drugom braku.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji...

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

DRAMA SLAVNE FOLKERKE: Odjednom uletelo obezbeđenje na binu, tukao ko je koga stigao, a nju... UŽAS!

d
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

Ono što celu stvar čini još gorom jeste da ona tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju:

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim. Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže neutešna Zorka.

Ponosno ističe da je SRPKINJA i ne krije slike pre plastičnih operacija: JEDNA JE KOKO!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd