Skip to main content
Darko Lazić

SCENA SLAMA SRCA! Ovako je Marina saopštila Darku da je TRUDNA - njegove reči će vam naterati SUZE NA OČI

Foto: Srbija Danas
Bili su uplašeni kako će reagovati

Radosna vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put obradovala je njegovu porodicu, kolege i prijatelje kao i njegove brojne fanove. I dok su Darku donedavno svi upućivali podršku i molili se za njegov život, sada mu svi čestitaju.

Lepe vesti o trudnoći Darkove verenice, Marine Gagić, potvrdila je pevačeva majka Branka, kao i njegova kuma Andreana Čekić, a i njegov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

MENADŽER OTKRIO: Darko je OVAKO reagovao kada je čuo da će POSTATI OTAC! A o zdravlju ima NOVE informacije

darko-lazic
Srbija Danas / Jelena Obradović

Mesec dana nakon nesreće, Darko je... Majka tek sad OTKRILA ono o čemu je dugo ĆUTALA

Kako "Kurir" navodi, Marina je zaplakala od sreće kada je saznala, a na ovaj način je to prenela porodici i svom dragom:

- Marina je na neobičan način saopštila da je u drugom stanju. Došla je kod nas i nije ništa rekla, već je samo pokazala snimak ultrazvuka. Mi smo je gledali u neverici, a onda je ona tihim glasom rekla "Trudna sam". Milan i ja smo počeli da plačemo od sreće i da je grlimo. Tada je i ona zaplakala. Bilo je jako emotivno - otkrila je kroz smeh Darkova majka Branka, a potom otkrila kako je njen sin reagovao na to:

- Odmah smo rešili da to kažemo i Darku i u utorak smo otišli u bolnicu. Marina je bila uplašena kako će on da reaguje, da se ne uzbudi previše u tom stanju. Međutim, doktor nam je rekao da slobodno možemo da mu to kažemo jer mu treba neka pozitivna vest, i bio je u pravu. Kada je saznao da će postati otac po drugi put, moj sin se bukvalno podigao i rekao: Sada imam najjači razlog da što pre ozdravim i izađem iz bolnice" - kaže Branka.

OVO JE DUGO ŽELEO! Darko će PONOVO postati OTAC, a sada se oglasila KUMA Andreana emotivnom porukom

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

LEKAR TVRDI DA ĆE DOBITI SINA: Dok svi bruje o TRUDNOĆI Marine i Darka, sada se oglasio i on!

Na pitanje kada se očekuje Darkov izlazak iz bolnice, mama kaže da je sve neizvesno.

- Još uvek ne znamo. On je sada bolje, dobro se oseća i želi da se oporavi. Sluša doktore u svemu, pridržava se terapije. Jedini problem su noge, treba da stane na njih. Ma, samo polako, vremenom će se sve vratiti na staro. Vidite kako je čudna sudbina. Do pre nekoliko dana plakali smo i bili uplašeni, sada slavimo još jednog člana porodice. 

Navodno, Marina je u prvom trimestru trudnoće, koja je zapravo i razlog zbog kojeg ona u poslednje vreme slabije dolazi u bolnicu.

Brena otkrila da se GNUŠA ljudi koji MNOGO PIJU a onda pomenula i NESREĆU Darka Lazića! Iznenadila sve

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
25 Beograd