Skip to main content
Seka Dara

Sin Dare Bubamare ne ide "U SELJAČKE ŠKOLE", a evo KAKO i GDE Seka Aleksić planira da edukuje sinove

Foto: Instagram prinscreen/seka_aleksic/srbija.v.i.p
Pevačica o braku i odgajanju naslednika!

Seka Aleksić oduvek je važila za jednu od prizemnijih javnih ličnosti. Popularna pevačica ne krije da otkada se ostvarila u ulozi majke, sve više razume ono što je njoj njena savetovala.

- To se svakome od nas dogodi. Ona rečenica kada majka kaže: "Videćeš ti kada budeš imala svoju decu”, to je tačno tako. Mnogo više svi poštujemo svoje mame kada same postanemo majke - kaže Seka.

POTUKLE SE Karleuša i glumica Nina Janković! Pevačica priznala - Pokušala sam da je SKLONIM iz kadra

POTUKLE SE Karleuša i glumica Nina Janković! Pevačica priznala - Pokušala sam da je SKLONIM iz kadra

"PRED BOGOM SMO SVI ISTI!" Seka Aleksić osudila poruke mržnje sa PORODIČNE LITIJE i podržala LGBT populaciju

"PRED BOGOM SMO SVI ISTI!" Seka Aleksić osudila poruke mržnje sa PORODIČNE LITIJE i podržala LGBT populaciju

OSAM SPAVAĆIH SOBA, BAZEN, ČETIRI KUPATILA! Dara Bubamara ulaže 500.000 EVRA u luksuznu vilu na Fruškoj gori?!

OSAM SPAVAĆIH SOBA, BAZEN, ČETIRI KUPATILA! Dara Bubamara ulaže 500.000 EVRA u luksuznu vilu na Fruškoj gori?!

seka-aleksic,-veljko-piljkic
Foto: Srbija Danas

Pevačica je otkrila i na koga liče njeni sinovi, koje ima u braku sa Veljkom Piljikićem.

- Jovan je smireniji na Veljka, a Jakov ima temperament na mene. Podelili smo se - kaže pevačica.

Njen stariji sin za godinu dana kreće u prvi razred, a obožavatelji se pitaju da li će njena deca ići u privatnu ili državnu školu.

- Nemam ja to, ove su bolje ili lošije škole. Smatram da nema ništa loše ići u državnu školu. Moj sin će ići u državnu školu - rekla je ona.

Seka Aleksić
Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Aleksićeva danas ima skladnu porodicu, njen brak sa Veljkom važi za jedan od najčvrših na estradi.

- Nemojte da mi baksuzirate. (smeh) Nema tu tajne. Poštovanje mora da postoji, i poverenje. Kada birate supruga ili suprugu morate dobro da razmislite i da dobro snimite situaciju, da dobro upoznate osobu. Supružnici se upoznaju dok su živi. Ja sam imala sreću da sam upoznala divnog čoveka koji me poštuje, podržava i uvek je uz mene, kao i ja uz njega. Bogu hvala, nama za sada ide zaista sjajno - dodala je Seka.

Seka kaže da se ni jednog trenutka nije pokajala što je Beograd zamenila životom u Staroj Pazovi.

- Zato što je mirnije i lepše. Ja bukvalno živim u njivama. Uživam u žuboru vode, u slušanju ptičica, u lavežu svojih pasa, u vikanju mojih sinova, u igranju... Nekako smo izdvojeni i zaista uživamo - kaže Seka, a na pitanje da li deca bolje stasavaju u manjem gradu, kaže da to nema veze sa mestom odrastanja.

- Pa nema to veze. To je do vaspitavanja roditelja. Deca se ponašaju onako kako im roditelji dozvole. Deca gledaju šta rade mama mi tata i tako se ponašaju. Deca uče sve od roditelja - zaključila je Seka.

Podsetimo, za razliku od Seke, njena nekadašnja drugarica Dara Bubamara 2019. godine izjavila je da njen sin ide u privatnu, "a ne u seljačke škole".

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome opalio šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos! - rekla je tom prilikom Dara, na pitanje da li je Kosta nekada u školi doživeo neprijatnost, jer je dete poznatih roditelja.

Dara Bubamara
Foto: Srbija Danas
Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd