Skip to main content
Jovan Vanja Milošević Snežana Đurišić

"STUDENTKINJI NAPRAVIO DETE, KOJE NIJE HTEO DA PRIZNA!" Jezive optužbe na račun PARTNERA Snežane Đurišić

Foto: Youtube Printscreen/Grand News Tv Grand
"Sve što kažete može da bude upotrebljeno protiv vas."

Glumica Tamara Aleksić iznela je šokantne tvrdnje na račun dečka Snežane Đuričić i ginekologa Jovana Vanje Miloševića.

Naime, ona je istakla kako je Vanja navodno studentkinji napravio dete, a nije hteo da ga prizna. On se sada oglasio za "Kurir" i priznao šta je istina.

NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Snežana Đurišić konačno otkrila ko joj je favorit u finalu "Zvezda Granda"

NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Snežana Đurišić konačno otkrila ko joj je favorit u finalu "Zvezda Granda"

OVO SE DUGO ČEKALO! Snežana Đurišić otkrila da li se MENJA ŽIRI u narednoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda"

OVO SE DUGO ČEKALO! Snežana Đurišić otkrila da li se MENJA ŽIRI u narednoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda"

- Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna - navela je glumica i dodala:

- Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugrožavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora.

Vanja je sada dao svoje mišljenje o celoj situaciji za pomenute medije:

- Sve što kažete može da bude upotrebljeno protiv vas. Sve što sam rekao u bilo kojoj emisiji na nacionalnoj televiziji odnosi se na medicinu i samo ću po tome da pričam i dalje i posle 30 godina iznosim svoja iskustva i mislim da posle toliko godina imam pravo na to. Ja se u pravom smislu te reči zalažem za zdravlje posebno reproduktivno zdravlje žena i to ću činiti i ubuduće, a sve ostalo što ima veze sa neistinama neću da komentarišem i dajem im na značaju - rekao je Vanja Milošević, a potom se oglasila i Snežana:

Snežana-Đurišić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Ja to neću komentarisati, zato što ja sa tim zaista nemam nikakve veze. - rekla je ona za "Blic".

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd