Skip to main content
foto

UDARNA VEST: Devojka Darka Lazića TRUDNA! Čestitamo!

Foto: Instagram printscreen/lazardarković
Mala Lorena će postati sestra.

Kako "Telegraf" saznaje, Marina je Darku rekla da će postati tata, a pevač je u isto vreme je plakao i smejao se. Darko Lazić za nešto više od 6 meseci po drugi put će postati otac!

ZA OVO SMO SE MOLILI 30 DANA: Darko nije mogao da diše, a sada se u ŠOK-SOBI desilo NAJVEĆE ČUDO!

Kako mediji saznaju od izvora bliskog porodici Lazić, Darkova devojka Marina Gagić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.

- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - kaže sagovornik.

UDARNO: Dok se Darko muči u bolovima, njegov otac KONAČNO otkrio istinu o DUGOVIMA I KOKAINSKOJ KRIZI!

Kako objašnjava, Marina je Darku radosnu vest saopštila u utorak.

- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - dodaje izvor "Telegrafa".

(VIDEO) "Ne, ne, ne!" - Reakcija male Lorene na Darkov glas: Svi mole Boga da je ponovo OVAKO ZAGRLI!

Upravo ovo razlog je zbog kog Marina više Darka ne posećuje u prepodnevnim satima, već isključivo poslepodne, kad nema gužve i medija.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Marina ostavila Darka, ali je njegova majka Branka demantovala ove navode. Branka je tada imala širok osmeh, a sada nam je sasvim jasno i zbog čega su je te priče samo nasmejale.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd