Petak 08. dec 2023.
Anastasija Ražnatović

ŽELI JOŠ JEDNU ŠANSU: Teodosić MOLI Anastasiju da mu se vrati, a ona ga ODUVALA odgovorom!

Foto: Srbija Danas
"Sada se Miloš kaje što je prema Anastasiji postupio nezrelo i traži da se pomiri s njom"

Miloš Teodosić se pokajao zbog raskida sa Anastasijom Ražnatović! Košarkaš na sve načine pokušava da se pomiri sa ćerkom Cece Ražnatović, piše "Kurir".

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA MATIĆA: Saša i Dejan izgledaju ISTO, samo ih JEDNA bitna stvar razlikuje!

Teo smatra da je pogrešio što je zbog daljine i pritiska javnosti ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze i ubeđuje je da mu da još jednu šansu. Međutim, naslednica najveće balkanske zvezde za slavnog sportistu više ne želi da čuje!

anastasija-raznatovic
Foto: Srbija Danas

- Tasa ne želi da se vraća bivšim ljubavima! Vezu sa Teom je pokušala da sakrije od medija jer je znala da će zbog pritiska javnosti imati problema. Tako je i bilo. Sada se Miloš kaje što je prema Anastasiji postupio nezrelo i traži da se pomiri s njom - priča izvor blizak sportisti za "Kurir" i dodaje:

- Želeo je da zajedno dočekaju Novu godinu u Moskvi. Međutim, dobio je hladan tuš - Anastasija je odmah odbila. Bila je ljubazna i objasnila mu da će praznike dočekati u krugu porodice i prijatelja. Poručila mu je da je za njih dvoje kasno i da nema potrebe da ponovo otvaraju tu temu. Rekla mu je da se pomirila s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, da je okrenula drugi list i nastavila svoj život - završava izvor.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd