Skip to main content
novac

Rođeni MAGNETI ZA NOVAC i OBILJE - Ovih PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA dobijaju NEOČEKIVANI NOVAC u februaru

Foto: Profimedia
Zvezde im se smeše!

Za ove horoskopske znakove dolazi dobar period kada je u pitanju polje finansija!

Bik

Za predstavnike ovog znaka dolazi veoma dobro vreme, puno promena, lepih događaja i šansi za pobedu. Slobodno preuzmite bilo koji posao koji je odavno odložen. Upravo sada, februar vam daje priliku da osvojite srce voljene osobe i napredujete u karijeri. Naravno, ovako užurbani život može da vam iscrpi snagu, pa je potrebno da imate kratak odmor do kraja febrara. Posebno sreće imaće Bikovi, koji su zaposleni u oblasti prava. Novac će ići u vaše ruke malim, ali stalnim tokom, pa ako već duže vreme planirate renoviranje porodičnog gnezda ili veliku kupovinu, sada je prilika.

Lav

Poslednji mesec zime doneće sa sobom značajan broj problematičnih pitanja, ali će Lavovi i dalje biti dobro raspoloženi. Čini se kao da su ove kraljevske ličnosti postale beznadežni romantičari - tako često lebde u oblacima, uronjeni u snove. Preterana rasejanost može negativno uticati na odnose sa kolegama i menadžmentom. Sfera finansija će vas oduševiti stalnim primanjima novca. Najverovatnije će vam čak biti vraćen stari dug. Usamljeni Lavovi mogu da steknu novog prijatelja, a ovaj odnos se može pretvoriti u romansu.

Devicama neophodan KVALITETAN SAN, povoljna prilika za FLERT kod Vodolija - HOROSKOP za 22. januar je SPREMAN

Devicama neophodan KVALITETAN SAN, povoljna prilika za FLERT kod Vodolija - HOROSKOP za 22. januar je SPREMAN

JELENA I NOLE NE JEDU SLATKIŠE: Šećer je zabranjen ali uz OVU NAMIRNICU pojačavaju ENERGIJU I IMUNITET

JELENA I NOLE NE JEDU SLATKIŠE: Šećer je zabranjen ali uz OVU NAMIRNICU pojačavaju ENERGIJU I IMUNITET

Vaga

Za Vagu će mesec karakterisati nestabilnost. Predstavnici ovog znaka počeće da nasumično menjaju hobije, društveni krug, ciljeve i želje. To može dovesti do negativnih posledica na poslu i u odnosima. Pokušajte da se pridržavate istog kursa bar u ove dve oblasti, kako ne biste ostali bez posla i voljene osobe. U karijeri, sudbina će favorizovati samo Vagu, koja je zaposlena u oblasti finansija i računovodstva. U porodici može doći do blagog zahlađenja odnosa zbog vašeg promenljivog raspoloženja. Malo romantike će vam omogućiti da vratite osećanja na njihov nekadašnji žar. Astrolozi kažu da će Vaga biti previše pod stresom.

horoskop
horoskop
Foto: Profimedia

Jarac

Ovog meseca Jarčevi će moći da otkriju nova saznanja koja će im sigurno koristiti u budućnosti. Ali to ne znači da će se nove informacije same pojavljivati u vašoj glavi, pa nemojte odbijati da upoznate zanimljive ljude i prijavite se na stručne kurseve i obuke. Inače, upravo u ovom mesecu možete odlučiti da radikalno promenite svoju profesiju. Februar neće biti ništa manje pozitivan po pitanju finansija, ali samo ako odolite iskušenju da sav zarađeni novac potrošite na nepotrebne stvari. U oblasti vašeg ličnog života očekuju vas promene na bolje. Porodični Jarčevi će moći da provode više vremena sa svojom decom i srodnom dušom, a samci će konačno moći da nađu sigurno utočište.

Vodolija

Februar može doneti neočekivane nevolje i brige. Astrolozi kažu da je vredno bolje pogledati okolinu - ova zavidna osoba može biti ona koju ste dugo smatrali svojim bliskim prijateljem. Februar će biti prilično dobar za Vodolije koje se bave preduzetništvom. Posao će ići uzbrdo. Porodičnu sferu karakterišu složeni, pa čak i donekle zategnuti odnosi, a svađe će nastati bukvalno iz vedra neba. Razmislite o tome zašto ste u prošlosti mogli uvrediti svoju srodnu dušu i pokušajte da se iskupite. Kada je u pitanju blagostanje, zvezde daju izuzetno povoljnu prognozu.

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
17 Beograd