Skip to main content
cam girl

Noću MASTURBIRA pred kamerama, za to dobija NOVAC, a preko dana je "UZORNA MAJKA i supruga"!

Foto: Youtube printscreen/ Stories
Nema problem sa osudam okoline...

"Cam girl" je sve popularnije zanimanje koje je šokiralo i razbesnelo mnoge.

- Radi sa nama i postani vebkam animator za inostranu kompaniju. Posao je za devojke preko 18 godina starosti. Lak i zabavan, a sve što treba da imaš je internet konekcija i smart telefon. Zarađuj od kuće i piši nam na mejl - samo je jedan od oglasa za čet ili vebkam animatora koji se nudi devojkama u Srbiji.

Minimalna zarada je oko 800 evra mesečno, a iako zvuči primamljivo pravo pitanje je šta ovaj posao podrazumeva?

Devojke razgovaraju putem video-poziva sa klijentima iz inostranstva za koje se skidaju, zadovoljavaju, a sa nekim samo pričaju. One, naime, dobijaju novac za to. Ti muškarci iz drugih krajeva sveta plaćaju da gledaju žene kako masturbiraju, kako se udaraju po guzi, kako se maze same sa sobom ili samo govore s*ksi rečenice koje mogu raspaliti maštu s druge strane.

Devojke u Srbiji se bave ovim "poslom" već nekoliko godina, a mnoge od njih u svom stanu ili kući imaju prostoriju specijalno opremljenu baš za ove akcije. Uglavnom su te prostorije zamračene, ulepšane prigušenim crvenim svetlom i dopunjene raznim s*ksi pomagalima.

Radno vreme koje same sebi odrede je osam sati dnevno, a za to vreme uzmu ozbiljan novac. Retko koja žena će tako nešto ispričati javno ili poveriti se prijateljima zbog osude u društvu. Često im je motiv za ovaj "posao" novac, jer im je mnogo lakše da se skidaju gole pred kamerama i uzimaju novac za to nego da rade za prosečnu platu.

GUMENI KATETER POVEZAN NA GRLO: Siniša Kulić nakon operacije sa OTVORENOM RANOM - nosi APARAT sa ovom SVRHOM

GUMENI KATETER POVEZAN NA GRLO: Siniša Kulić nakon operacije sa OTVORENOM RANOM - nosi APARAT sa ovom SVRHOM

IZUZETNO TEŽAK PERIOD: Astrolozi UPOZORAVAJU, ova TRI ZNAKA će se DOSTA NAMUČITI u narednih par meseci

IZUZETNO TEŽAK PERIOD: Astrolozi UPOZORAVAJU, ova TRI ZNAKA će se DOSTA NAMUČITI u narednih par meseci

A da li je to zaista opravdanje?

Takođe, ono što Srpkinje ohrabruje da postanu "cam girls" (devojke pred kamerom) jeste upravo to što će ih gledati muškarci s drugog kontinenta, kao i to što objektivno gledano one ne prodaju svoje telo, ne varaju, one "samo vole da se snimaju i nije ih sramota da uzmu pare za pipkanje same sebe".

- Moja poznanica to radi. Svakog dana se snima, njen muž zna, a zaradi oko 5.000 dolara mesečno. Eno je, šetka se tip-top sređena po gradu, deca srećna, muž nema problem s tim. Jedino su izgubili prijatelje kojima se zgadilo sve kad su čuli da se pipka pred nekim klošarima širom Evrope i tako zarađuje pare, nemoralno je i sramotno - rekla nam je devojka iz predgrađa Beograda, koja je želela da ostane anonimna.

Kako funkcionišu firme koje upošljavaju "cam girls"

Jedna devojka otkrila je da se čak zaljubila u svog klijenta, pa namerava sa njim da se nađe na letovanju, a kako kažu devojke nisu to očajni, debeli i ružni tipovi koje verovatno oni skloni predrasudama zamišljaju, mada, ima i takvih - većina njih su zgodni i uspešni muškarci koji prosto nemaju vremena i volje da se trude.

"Cam girls" u svetu

Da je ovakva vrsta posla opšterastući trend i u svetu, svedok je Instagram model Kloi Horton iz Britanije koja tvrdi da je od februara ove godine uspela da zaradi preko 70 hiljada evra na ovaj način i to samo prodajući fotografije u zavodljivom donjem vešu.

U pitanju su fotografije koje su neprikladne za Instagram. Na Instagramu je prati više od 20 hiljada pratilaca, a koristi i Tviter za promociju svoga lika i dela.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd