Skip to main content
nimfomanka

ISPOVEST NIMFOMANKE: Majka sam troje dece i S*KSAM se 365 DANA, a kada imam MENSTRUACIJU... (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/brittanyherself
Neverovatno!

Nakon što se jednog dana pogladala u ogledalo, u spisateljici Brittany Gibbons i majci troje dece iz Velike Britanije nešto se prelomilo. Odlučila je praktikuje seks svaki dan - 365 dana - pa što bude nek bude.

EKSPLODIRAĆE OD STRASTI: Priredite vašem muškarcu Novu godinu za PAMĆENJE!

Ovo je njena ispovest:

Brzo nakon trećeg porođaja izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Šta moja mama radi u kupatilu?". Od tog trenutka nisam želela biti gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

ŽELITE DA OSTANETE VEČNO MLADI? Evo KOLIKO ČESTO morate da imate SEK*UALNE ODNOSE da biste USPORILI STARENJE!

Godine su prolazile, a to što ne želim da pokažem golo telo počelo me je zabrinjavati. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljicom koja je to isto radila, ama baš svake noći.

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam "Prekrivač će se u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena". Bez obzira, želela sam da se samo izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju.

"Pružila mu je ruku, a onda su nestali u tami S*INGERSKOG..." Ispovest ŽENE koja se uputila u NEPOZNATO!

Prolazili su meseci i ja sam se tome počela radovati. Seksali smo se i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije. 

MUŠKARČINA KOJA "ZNA I UME" ILI AMATER? Oni koji se bave OVIM ZANIMANJIMA su NAJBOLJI ljubavnici, a evo ko je NAJGORI!

Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, jednostavno, osećam se dobro u svojoj koži. 

NAPALJENI I ŽELJNI SEK*A U DECEMBRU! 5 razloga zašto su vam ŠANSE za češće odnose veće u zimskom periodu!

I za kraj - nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila - završava svoju ispovest ova žena.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd