Skip to main content
škorpija

SAMO SU IM "ONE STVARI" NA PAMETI! Ovo su najperverzniji ljudi u horoskopu, skidaju pogledom i imaju "prljave" misli

Foto: Shutterstock
Teško ćete se izboriti sa njihovim apetitima!

Ukoliko ste se pitali koji horoskopski znaci su najperverzniji, pored Škorpije, koja se već odavno podrazumeva, evo odgovora. Ovi znaci vrlo često misle na akciju i to će vam jasno dati do znanja, sve se vidi u njihovom pogledu.

PREVELE BI ŽEDNOG PREKO VODE! Žene rođene u ovim znacima su fatalne zavodnice, ne može im niko odoleti

PREVELE BI ŽEDNOG PREKO VODE! Žene rođene u ovim znacima su fatalne zavodnice, ne može im niko odoleti

NOĆAS JE PUN MESEC! Uradite ovo za uspeh u ljubavi i poslu, izolujte se na par minuta i počnite

NOĆAS JE PUN MESEC! Uradite ovo za uspeh u ljubavi i poslu, izolujte se na par minuta i počnite

Škorpija

Škorpioni se jednostavno ne mogu odupreti "prljavim" mislima. Čim vide nekoga ko im se sviđa, odmah tu osobu zamišljaju golU i maštaju što bi joj sve radili.

Ako vidite da te gleda frajer sa strastvenom iskrom u očima, sigurno je Škorpion i upravo razmišlja kakvi ste u krevetu, jesite li isprobali analni s*ks, volite li da masturbirate i da li biste mu dopustili da vas veže. Škorpion je jednostavno takav, a kada ga bolje upoznate tek tada kreće prava stvar.

Blizanci

Jedan od znakova koji se uvek trudi da mu u s*ksu bude zabavno jesu Blizanci. Ako im je dosadno, misli im najčešće odlutaju u s*ksualne vode, čak i u najbanalnijim situacijama poput jutarnjeg doručka.

Sedeće s vama za stolom, jesti sendvič i maštati kako vas skida, komad po komad. Blizancu ćete to jednostavno videti u očima i budite sigurni da bi navalio na vas iste sekunde. Na tom stolu.

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

Vaga

Vage možda jesu suptilne, ali zato im je um divlji. Čak i običan krastavac može da ih asocirati na s*ks, baš kao i kada neko liže sladoled koji curi na sve strane. Da, to je Vaga, ali postoji jedna caka.

Koliko god da bi želela s*ks sa vama, neće moći da vam se prepustiti ako je mentalno ne stimulišete. Vage su jako senzualni i s*ksualni znak, ali uzbuđenost im prvo počinje u mozgu, a onda tek u donjim delovima.

Jarac

Ne, ne, Jarčevi nisu strastveni samo oko posla, iako se tako često čini. Jedni su od onih znakova koji često sanjaju da upražnjavaju s*ks u svim mogućim i nemogućim pozama, sa poznatim i nepoznatim osobama.

Jedini je problem što svoje maštarije ne uspevaju odmah da realizuju. A kada se i nađu u strastvenom stapanju, postaju divlji i nastrani. 

seks
seks
Foto: Profimedia

Lav

Lavovi ne misle stalno o s*ksu, ali neke stvari za njih su jaki okidači poput nečijeg parfema, smeha, proletnog povetarca ili strastvenog pogleda. Lavovi u elementu su prave zveri kako im i priliči i uradiće sve da vas zadovolje. Lav je otvoren za sve eksperimente i ako ga palite, to će vam dati do znanja.

Čak će i u javnosti pokušati da vas što više dodiruje, a kada se nađete sami sledi vam prava eksplozija zadovoljstva. Sve što vam je Lav rekao da će vam raditi, to će zaista i učiniti.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd