Skip to main content
seks

STRASTVENA FANTAZIJA ili REALNA ŽELJA? Šta označavaju EROTSKI SNOVI i kako da ih pravilno rastumačite?

Foto: Profimedia
Posle ovakvih snova mnogi se nađu u čudu, ali šta zapravo oni označavaju?

Erotske snove sanjaju svi, makar s vremena na vreme, a da li ste znali da ovaj tip snova može da otkrije vašu podsvest?

Prema novom istraživanju koje je sproveo sajt za upoznavanje “Ilicit Encounters”, u kome je učestvovalo 1.000 muškaraca i 1.000 žena, žene najčešće sanjaju da imaju intiman odnos sa nekom bliskom osobom - prijateljem.

Ali najpopularniji san kod muškaraca je nešto sasvim drugo - intimni odnos sa bivšom.

Naravno, važno je zapamtiti da svoje erotske snove ne biste trebali shvatati preozbiljno, jer to ne mora nužno značiti da želite da se ta stvar dogodi.

EKSPLOZIVNA KOMBINACIJA - Ovo su ČETIRI najjače ljubavne kombinacije u horoskopu, zajedno stvaraju MAGIJU

EKSPLOZIVNA KOMBINACIJA - Ovo su ČETIRI najjače ljubavne kombinacije u horoskopu, zajedno stvaraju MAGIJU

Misionarski položaj vole oni koji IGRAJU na SIGURNO, KAŠIKA je za ROMANTIČNE - Evo šta omiljena POZA govori o vama

Misionarski položaj vole oni koji IGRAJU na SIGURNO, KAŠIKA je za ROMANTIČNE - Evo šta omiljena POZA govori o vama

Nešto manje od tri četvrtine anketiranih žena reklo je da su sanjale o drugaru, dok je 68 odsto razmišljalo o intimnom činu sa kolegom sa posla. 

Čak 62 odsto anketiranih žena reklo je da je razmišljalo o intimnom odnosu s nepoznatom osobom, a samo 58 odsto da je sanjalo o svom trenutnom partneru.

Peto mesto zauzeo je san koji se odnosi na partnerovu prevaru - nešto više od polovine žena (57 odsto) sanjalo je da ih njihov dečko ili bračni drug vara.

prevara
Foto: Profimedia

Istraživanje  sajta “Ilicit Encounters”, specijalizovanog za ljude koji su u braku, a žele da nađu nekoga sa strane, pokazalo je da su muškarci sanjare potpuno drugačije.

Muškarci najčešće imaju erotske snove koji se odnose na bivše partnere - 92 odsto muškaraca je sanjalo ovaj san, u poređenju sa 54 odsto žena.

San
Foto: Profimedia/ilustracija

Drugi najpopularniji muški san je kada intiman čin sa bilo kojom osobom krene u pogrešnom pravcu - 76 odsto muškaraca je sanjalo ovaj san.

Na trećem mestu bio je erotski san o orgijama, koji je iskusilo 72 odsto muškaraca, ali je zauzeo deveto mesto na listi žena.

Istraživanje je otkrilo da 68 odsto muškaraca razmišlja o intimnom odnosu sa slavnom osobom, a 59 odsto o intimiziranju na javnom mestu.

Erotski snovi takođe su se pokazali prilično popularnim među 93 odsto ispitanika koji su rekli da ih imaju redovno. Više od četvrtine ljudi reklo je da ih ima na svakih nekoliko dana.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd