Skip to main content
veličina

Veličina "ponosa" koja ODGOVARA ŽENAMA: Ovaj oblik i centimetri su potrebni za VRELU AKCIJU

Foto: Shutterstock
Žene su bile jednoglasne u ovom slučaju

Jedan naučnik i stručnjak u polju, dr Nikol Praus, otrila je interesantan način za utvrđivanje idealne veličine falusa za kojom žene zapravo tragaju. Međutim, nema nikakvog razloga za brigu, jer je Prausova takođe dodala da žene uglavnom ne pridaju ovome previše pažnje. Razgovarajući sa nagrađivanim rediteljem porno filmova, Holi Rendal, u njenoj emisiji Unfiltered, ove dve iskusne dame zapazile su da je pitanje veličine penisa jedno od najpostavljanijih na svetu.

Sve više mladih žena u Srbiji NE MOŽE DA ZATRUDNI zbog ovog problema sa jajnicima - ovo su najčešći simptomi

Sve više mladih žena u Srbiji NE MOŽE DA ZATRUDNI zbog ovog problema sa jajnicima - ovo su najčešći simptomi

SVET U STRAHU: Najsmrtonosniji virus odneo JOŠ 5 života - počinje kao glavobolja, završava se agonijom

SVET U STRAHU: Najsmrtonosniji virus odneo JOŠ 5 života - počinje kao glavobolja, završava se agonijom

Prausova je objasnila da su izvršena brojna istraživanja vezana za ženske lične afinitete, dok su brojna od njih imale ozbiljne mane. Za većinu ovih studija, žene su propitivane da daju svoje preference jednostavnim pogledom na parče papira, a zatim su uglavnom pružale loše porocene jer generalno nisu dobre po pitanju procenjivanja veličine.

Za svoje istraživanje, Prausova i njen tim napravili su 3D modele penisa, što znači da su učesnice mogle lepo da ga uhvate i da imaju bolju procenu po pitanju veličine i oblika. Studija je odlučila da žene uglavnom biraju penis koji je nešto veći u slučaju partnera za jednu noć, posebno u obimu, dok su nešto manji određeni za dugoročniju upotrebu tokom života.

penis
Foto: Shutterstock

Prausova se šalila kako su tokom istraživanja otrkili "mužev penis", jer je ono što žene žele jednaput čisto uživanje sa strane, deluje malo veće od onoga što zaista iziskuju u svakodnevnom životu. Njena studija je otrkila da je prosečna željena dužina penisa u kombinaciji za jednu noć oko 16,5 centimetara, dok je željeni obim iznosio 13 cm.

Sa druge strane, prema ovom istraživanju, željena dužina za dugogodišnje partnere i duge veze iznosi oko 16 centimetara, ali je ovoga puta zahtev za obimom takođe nešto manji i iznosi 12 centimetara. Prausova je dodala da je ženama veličina penisa u suštini prilično sporedna stvar, otrkivajući da im je ova stavka gotovo na najnižem delu liste, odmah iznad boje očiju i tipa automobila koji vozite.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
23 Beograd