ALARM PRED GODIŠNJE ODMORE! Ova evropska država, omiljena turistima, ima BLOKADU ZA SRPSKA VOZILA

17.05.2018. 20:45
Piše:
Srbija Danas/polovni automobili
Saobraćaj / Izvor: Srbija Danas
Informišite se na vreme!

Mađarska granična policija ne priznaje potvrdu kojom se produžava važenje saobraćajne dozvole na kojoj piše da je istekla. Podsetimo se, reč je o potvrdi koju MUP Srbije izdaje na srpskom i engleskom jeziku i kojom se potvrđuje da saobraćajna dozvola važi još 2 godine od datuma isteka važenja na samoj saobraćajnoj dozvoli.

Već smo pisali o tom problemu kada je Crna Gora u pitanju, ali su nam iz tamošnje policije dali zvanično objašnjenje da nikakvih problema nema.

Što se tiče glasina da su neki vozači imali probleme na granici sa drugim državama, ispostavilo se da je problem ipak realan. Javilo nam se više vozača koji nisu mogli da uđu u Mađarsku.

Sada se i zvanično saznaje da je naša policija svesna tog problema. Nažalost, niko nije i zvanično upozorio vozače na taj problem.

zima / Izvor: Profimedia

Takođe se nezvanično saznaje da je mađarska granična policija dobila nalog da ne priznaje te potvrde, te da nije reč o hiru pojedinih graničara.

Navodno, naša policija radi sa mađarskom na rešavanju tog problema. Do tada, ukoliko imate potvrdu o produženju saobraćajne, odustanite od puta u Mađarsku, a videćemo da li i sa drugim zemljama postoje slični problemi.

Piše:
Srbija Danas/polovni automobili
17.05.2018. 20:45
Pogledajte više