Amerikanci testirali STARU LADU: Komentari su urnebesni! (VIDEO)

29.09.2017. 14:47
Piše:
Srbija Danas/Net.hr
Lada / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Pavel Suslov
Za cepanje od smeha!

Dvojica Amerikanaca iz Los Anđelesa testirali su ruski automobil “žiguli”. Njihov video-snimak je u samo nekoliko nedelja postao prava senzacija sa obe strane okeana.

Na predlog ruskog blogera Pavla Suslova Amerikanci Pol Hjuston i JT su odlučili da provozaju model VAZ-2106 “žiguli” marke Lada. “Šta je ovo uopšte?” – bila je prva reakcija Pola Hjustona kada je ugledao stari model automobila. Posle detaljnijeg posmatranja izjavio je da zbog dvostrukih svetala automobil liči na BMW, ali je promenio mišljenje čim je seo za volan. “Pa ovde nema ničega”, iznenadio se Pol, a starinski volan ga je podsetio na špagete.

TOP 5: Ovo su najvažniji saveti za VOZAČE POČETNIKE!

JT-ju su se svidela udobna sedišta i menjač koji se nalazi odmah pored volana, ali ga je začudilo to što nema držača za čaše. “Pol, jesu li oni pili ranije”, ironično je pitao prijatelja.

Vožnja je bila vesela, ali je Houston primetio da se u ovakvom automobilu vozač ne može opustiti, jer mora da pazi na papučicu kvačila i kočnice. “Ali čim osetiš automobil, sve staje na svoje mesto”, dodao je Pol.

Amerikanci su zaključili da je automobil “jednostavan” ali istovremeno i “komplikovan”. Iako u Ladi nema klima uređaja, vožnja po vrelom danu bila je vrlo zabavna. “Sviđa mi se što nas svi posmatraju”, osmehnuo se Pol Hjuston, držeći “špageti volan”.

 

Piše:
Srbija Danas/Net.hr
29.09.2017. 14:47
Pogledajte više