RAMBO I TERMINATOR: Pogledajte ko ima bolji vozni park - Silvester ili Arnold! (VIDEO)

28.05.2018. 20:12
Piše:
Srbija Danas/Index.hr
Arnold i Silvester / Izvor: Foto: Youtube Printscreen
Velika strast akcionih heroja.

Dva najpoznatija akciona junaka s kraja prošlog milenijuma dele jednaku strast prema skupocenim automobilima, a vrednost njihovih ergela meri se u milionima. 

I dok su decenijama nemilice pucali iz svih kalibara, pesnicama rešavali sve dileme i rasprave i bili vrlo škrti na rečima, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone iza sebe imaju impresivnu zbirku blokbastera, a još impresivnije je njihovo bogatstvo. Pritom im politički i nadasve humanitarni rad nije stran, a neretko podlegnu strastima svakog pravog muškarca. Tu ne mislimo na hranu i piće, jer momci i sa 70 godina na leđima drže formu. Da, treća najvažnija stvar na svetu je nekome fudbal, a nekom automobil. Kod njih je auto, i to više njih.

U MORU KAZNI VELIKA OLAKŠICA! Ovu OPREMU više NE MORATE IMATI kada vas zaustavi POLICIJA

Bivši Terminator je zadržao svoj imidž i u pogledu automobila, pa tako u njegovoj zbirci mesta ima za nekoliko "hamera", Mercedesov "unimog", pa i pravo vojno vozilo, "oškoš M-ATV". Od rafiniranih sportskih vozila ima naravno "bugati vejrona", i to najprestižniju verziju, ali i uvek posebni "bentli". Mercedesov roudster s AMG-ovim potpisom još je jedan dragulj, kao i bar jedan "porše 911". Stalone je u svojem izboru puno rafiniraniji. Tako iz grupe pravih muških vozila bira G klasu, nekoliko njih, a na popisu sportskih vozila ima Ferari, ali i Aston Martin. Pritom ne zazire ni od hot rod prerada, pa i oldtajmera. I da, Rambo takođe ima u svojoj garaži jednog "bugatti vejrona".

 

Piše:
Srbija Danas/Index.hr
28.05.2018. 20:12
Pogledajte više