BEOGRAĐANI BESNE! Ovaj PAPIR na kolima ŠOKIRAO prolaznike: Kako ih, bre, nije SRAMOTA?! (FOTO)

06.11.2018. 12:51
Piše:
Srbija Danas
Novi Beograd / Izvor: Srbija Danas
Neuobičajna situacija na Novom Beogradu!

Leci na kolima su svakodnevna pojava na parkinzima u Novom Beogradu. Razne reklame proizvoda, usluga i mnogo čega drugog, može se naći na vetrobranu ili šofki vašeg ljubimca na četiri točka.

Ipak, današnja situacija iznenadila je sve prolaznike, ali i vozače. Na šoferšajbnama automobila viđena je reklama koja do sada nije bila toliko, može se reći popularna.

 

Parking / Izvor: Srbija Danas

Radi se o reklami za Kamagru. Za one koji ne znaju, Kamagra je preparat za potenciju se upotrebljava kod poboljšanja erektilne disfunkcije, gel veoma brzo i delotvorno produžava i održava čvrstu erekciju tokom celokupnog seksualnog odnosa. Seksualni odnos traje u zavisnosti od same želje, jer Kamagra Gel uklanja probleme vezane sa prevremenom ejakulacijomod koje pati veliki broj muškaraca.

Da dobro ste pročitali. Ipak da situacija bude još čudnija, zatekli smo jednog čikica, koji klimajući glavom mometariše natpis:

- Kako ih bre nije sramota, ovo lepe ljudima na kola? pa ovde se voze porodični ljudi sa decom? Ovo da zateknu na kolima? - rekao je on pomalo besnim tonom.

Pogledajte kako to izgleda!

Auto / Izvor: Srbija Danas

Sakrili smo broj z svaki slučaj, a ako vam je ipak potreban obiđite grad i sami ćete naći!

kola / Izvor: Srbija Danas
Piše:
Srbija Danas
06.11.2018. 12:51
Pogledajte više