Ilon Mask se oglasio o BANKROTU TESLE: Nismo uspeli da sakupimo novac, nije pomogla ni prodaja uskršnjih jaja!

02.04.2018. 10:21
Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
Ilon Mask / Izvor: Profimedia
Iznenadio sve!

Glavni izvršni direktor "Tesle"  Ilon Mask najavio je sinoć na svom Tviteru najnovije vesti.  Ova kompanija je prethodne sedmice imala tešku nedelju na berzi i mnogi su tvrdili da je ovo početak kraja, pa su nestrpljivo čekali njegovu objavu. Ipak, Ilon Mask odlučio je da se zabavi sa svima povodom prvog aprila.

NOVI PROBLEMI ZA TESLU: Povlače 123.000 vozila zbog neverovatnog problema!

On je odlučio da se našali sa svim spekulacijama o bankrotu, pa je na svom Tviter nalogu objavio nekoliko statusa za redom, kao i fotografiju na kojoj navodno leži onesvešćen pored automobila.

- Tesla će bankrotirati. Uprkos naporima da prikupimo novac, uključujući i masovnu prodaju uskršnjih jaja, mnogo nam je žao, ali moramo da prijavimo da je Tesla u potpunosti i totalno bankrotirala. Toliko smo bankrotirali, da ne poverujete - napisao je Elon Mask na svom nalogu.

Podsetimo da je Tesla u jednom danu izgubila preko 4 milijarde dolara. Nekoliko industrijskih analitičara predviđalo je da će Tesla zahtevati povećanje kapitala kako bi "ostala u životu".

- Elon je pronađen onesvešćen kod modela Tesla 3, okružen "Teslakila" bočicama, tragovi suza su i dalje vidljivi na njegovim obrazima. Ovo nije izjava u budućnosti, jer, u čemu je poenta? Srećan Novi mesec - dodao je on.

Mask je odlučio da se putem Tvitera pozabavi ovom situacijom, iako se jasno vidi da je u pitanju prvoaprilska šala.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
02.04.2018. 10:21
Pogledajte više