IPAK NIJE U PLANOVIMA? Audi pomalo iznenadio najnovijom odlukom

28.08.2017. 16:39
Piše:
Srbija Danas/Vrele gume
Logo Audija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Pa...

Hiper automobil Audija je u planu, ali nije prioritet.Šefu sportskog odeljenja Audija se dopada ta ideja, ali po njegovim rečima, trenutno su zauzeti važnijim stvarima.

Šef sportskog odeljenja Audija sa sedištem u Ingloštadu je potvrdio da mu se dopada ideja o proizvodnji automobila koji će se po tržištnoj vrednosti naći iznad Audija R8. On je izjavio da jedva čeka da radi na projektu nekog hiper automobila u budućnosti, i da brend zaslužuje tako nešto kao i kupci koji od Audija očekuju takav automobil. Međutim, uprkos zahtevima kupaca za hiper automobilom koji će nositi četiri prstena, trenutno postoje veći prioriteti. Kada se kaže veći prioiteti, tu se misli naravno na terence, za kojima pomama ne jenjava, i upravo zbog toga Audi završava modele Q8 i Q4, kao i kupe verziju Q3 modela.

VOLKSWAGEN ODRADIO POSAO: Ovaj podatak govori o njihovoj snazi možda više nego ijedan drugi

Audi Q7 / Izvor: Srbija Danas

Pored predstavljanja linije terenaca, Audi je zauzet i stvaranjem čitave game električnih vozila, čiji će predvodnik biti E-Tron Quattro a zatim i E-Tron Sportback. Šef Audijevog sportskog odeljenja je takođe rekao da je u planu nova verzija modela R8 kao i sedan i terenac sa oznakom E –Tron. Kreiranje hiper automobila sledi nakon toga.

 

Piše:
Srbija Danas/Vrele gume
28.08.2017. 16:39
Pogledajte više