Moćni LAMBORGINI je zvezda BG sajma: Evo šta o njemu kaže Miloš Pavlović koji ga vozi na TRKAMA (VIDEO)

22.03.2018. 14:29
Piše:
Srbija Danas
Miloš Pavlović / Izvor: Srbija Danas
Prvi put pred Beograđanima.

Moćni sportski "lamborgini hurakan GT3" najskuplji je auto i apsolutna zvezda ovogodišnjeg beogradskog sajma automobila "BG Car Show", koji je otvoren danas i traje do 28. marta.

Reč je o sportskom autu sa kojim se takmiči naš proslavljeni automobilista Miloš Pavlović, a više tehničkih detalja pročitajte OVDE. Miloš je u razgovoru sa ekipom portala "Srbija Danas" bio očito uzbuđen i zadovoljan što će imati priliku da predstavi svoj auto Beograđanima, a evo šta je o tome rekao:

- Ovo je za mene oduvek bio san. Da dovedem trkački auto u Beograd i da budem u prilici da ga približim našim ljudima i našoj deci. Prvi put otkako se bavim auto sportom, od svoje devete godine, uspeo sam u tome. Iza mene je "lamborgini hurakan GT3". To je auto sa kojim se ja takmičim još od 2015. godine i sa njim ću nastupati i na nekom od šampionata i tokom 2018. Ne znam da li je ovo prvi put da je došao "lamborgini" u Beograd, ali znam sigurno da je prvi put trkački "lamborgini" ovde. Veoma je atraktivan i veoma interesantan zato što je napravljen od kompozitnih materijala, i verujem da će biti zvezda ovog sajma, i da će, ko god dođe da ga vidi, uživati u njegovom izgledu - objasnio je Pavlović.

Ovo su NAJJEFTINIJI AUTOMOBILI na BG sajmu: Od danas u halama! (FOTO)

Pogledajte:

 

Piše:
Srbija Danas
22.03.2018. 14:29
Pogledajte više