Ni ne slutite šta voze srpski sportisti: Novakov auto PRŠTI, ali NIJE najskuplji! Bivši reprezentativac ima ZVERINU od Ferarija (FOTO)

02.06.2023. 18:43
Piše:
Srbija Danas
sta voze naši poznati sportisti / Izvor: Foto:shutterstock/instagram/printscreen
Pogledajmo koji su to automobili koji krase imidže naših proslavljenih sportista.

Srbija je zemlja sporta – Tu nema dileme! U koji god segment sporta da pogledate možete naći bar jednog istaktnutog Srbina. Takođe, opšte je poznato da se naši sportisti posebno ističu u najpopularnijim sportovima kao što su košarka, fudbal, atletika i tenis. 

ASTON MARTIN predstavio svoj NAJNOVIJI model DB12 (FOTO+VIDEO)

ASTON MARTIN predstavio svoj NAJNOVIJI model DB12 (FOTO+VIDEO)

Da li znate šta je "KOFA ANAN PARKIRANJE", jedna od najiritantnijih pojava u saobraćaju Beograda?

Da li znate šta je "KOFA ANAN PARKIRANJE", jedna od najiritantnijih pojava u saobraćaju Beograda?

DA LI STE ZNALI: Na koliko godina se uglavnom menjaju automobili u Srbiji? Brojke će vas iznenaditi

DA LI STE ZNALI: Na koliko godina se uglavnom menjaju automobili u Srbiji? Brojke će vas iznenaditi

Novak Đoković

Na prvom mestu, kao i uvek, pridajemo pažnju Novaku. Nema potrebe da objašnjavamo ko je on i šta je postigao, već želimo da naglasimo da Novak ima veoma interesantan ukus automobila. Naime, on je rešio da pored funkcionalnosti i lepote, u ukus oko svog automobila uvrsti i očuvanje životne sredine. Baš zato Novak krstari putevima u Novom Tesla Model X automobilu koji je poznat kao najbolji izbor protiv emisije štetnih gasova. Sa standardnom opremom, ovaj automobil vredi neverovatnih 95 hiljada evra. Sa druge strane, oni modeli sa full opremom idu i do 110.000 evra – Baš jedan takav vozi prvi reket sveta. 

đjković tesla / Izvor: FOTO:Instagram/printscreen/djokernole

Dušan Vlahović

Jedan od glavnih aduta selekcije Srbije  je nabavio izuzetno skup primerak na četiri točka koji je rađen po njegovoj želji. Vlahović je kupio automobil Maserati Grekale Trofeo koji košta oko 115 hiljada evra, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Srbin pozira pored svog novog „mezimca“ i jednog od komercijalnih savetnika ove kompanije Frančeska Troita. Luksuzni „terenac“ (530 KS) koji je izabrao Dušan Vlahović u sebi poseduje motor Neptun (V6), a dalje karakteristike kažu da najveća brzina koju može da razvije je 285 km/h, dok od „nula do sto“ ubrzava za 3,8 sekundi.

šta voze poznati / Izvor: FOTO:instagram/printscreen/vlahovicdusan

Crni model koji je izabrao Vlahović je kreiran baš po njegovoj želji i nadamo se da će ispuniti očekivanja… Pogledajte kako spolja i unutra izgleda mašina za koju se odlučio srpski napadač, a koja je sve traženija u Italiji, međutim naravno nije za svakoga i potrebno je izdvojiti ozbiljan novac.

Dušan Vlahović / Izvor: Foto: Instagram/Francesco Troito

Napadač Juventusa je pre toga u svojoj kolekciji imao Rejndž Rovera, Audija i Mercedes Nenca čime je počeo da gradi ozbiljnu kolekciju automobila.

Dušan Tadić

Dobro poznati fudbaler, Dušan Tadić je svoje vozačke sposobnosti pokazao u svom novom Mercedes Benz GLC automobilu. Ovaj automobil je jedan klasičan miks kvaliteta i elegancije i baš zato krasi garažu jednog od srpskih najboljih golgetera. 

šta voze poznati / Izvor: Foto:Instagram/Printscreen/Fudbalskisavezsrbije

Ivana Vuleta

Do sada smo videli šta voze momci, a sada hajde da vidimo šta vozi naša najlepša i veoma popularna atleta Ivana Španović. Ona je ta koja obara rekorde i pomera granice, tako da je njen automobil, priznaćete, onaj pravi!

Ivana Vuleta se odlučila da svoje noge stavi u neverovatni VW Arteon nove generacije. 

šta voze poznati / Izvor: FOTO:Instagram/printscreen

Iskreno, nije ni čudo da se ona odlučila za ovakav izbor, ipak je ovo automobil koji može mnogo.

Bogdan Bogdanović

Sledeći po redu je naš košarkaš – Bogdan Bogdanović On je takođe okrenut nekim malo zelenijim vrednostima te je izabrao Teslu Model S. Ovaj izuzetno jak automobil je spreman da razvije veliku brzinu, a do stotke dolazi za čak 4.4 sekunde. 

šta voze poznati / Izvor: FOTO:Instagram/printscreen/bogdanbogdanovic

To nam govori da se Bogdan uopšte nije brinuo za snagu i efikasnost svog automobila, te je u sportskom stilu odabrao. Sa druge strane, on se pohvalio svojim novim automobilom nazivavši ga ’’New Toy’’ što je zapravo u jednu ruku istina. 

Aleksandar Mitrović

Bog na nebu – Mitar na terenu! Aleksandar Mitrović je definitivno jedan od najomiljenijih reprezentativaca u fudbalu. Zato mnogi vole da se klade na mečeve u kojima on igra, a posebnu naklonost mu pokazuju meridian kladioničari. 

šta voze poznati / Izvor: FOTO:instagram/printscreen/fudbalskisavezsrbije

No, Mitar je odlučio da svoj vozni park obogati sa jednim Audi Q7 automobilom. Ovde nema dileme, Mitar je stavio efikasnost na prvo mesto!

Adem Ljajić 

Bivši fudbaler Fjorentine,Intera,Rome, Torina a sada član Bešiktaša je veoma brz na terenu, međutim, izgleda da želi da bude brz i van njega. Naime Adem u svojoj garaži poseduje Ferarri 458. Ova zver poseduje 528 KS I od 0 do 100 ubrzava za 3,4 sekunde.

šta voze poznati / Izvor: FOTO: instagram/printscreen/ademljajic

Cena ovog automobila kreće se od 250.000 do 300.000 evra.

Nikola Jokić

O našem dvostrukom  NBA MVP-u smo posvetili poseban članak, verovratno u vrhu sa najskupljim voznim parkom među srpskim sportistima.

Jokićev vozni park / Izvor: Foto:Profimedia/Shutterstock

  

Piše:
Srbija Danas
02.06.2023. 18:43
Pogledajte više