CELA SRBIJA JEDVA ČEKA! Uskoro kreće nova državna nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"!

21.08.2017. 19:53
Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
Koverte / Izvor: Profimedia/ilustracija
Cilj ove nagradne igre je suzbijanje sive ekonomije

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" za kojom je poludela cela Srbija, biće ponovo organizovana a ona će, kako se saznaje u Vladi Srbije, početi najdalje početkom 2018. godine.

Pripreme oko drugog ciklusa nagradne igre, u okviru koje se sakupljaju fiskalni računi i šalju, a srećni dobitnici dobijaju stanove, automobile, putovanja i mnoge druge vredne nagrade, počeće čim Vlada odredi tačan datum početka.

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave potvrdili su da će drugi ciklus ove nagradne igre biti organizovan, ali o tačnom datumu početka nisu mogli da govore, jer on zavisi od Vlade Srbije.

- Svi ćemo se zalagati za to da nagradna igra ima svoj nastavak jer smo nagradnom igrom, između ostalog, uspeli da podignemo svest građana o značaju njihove uloge u borbi protiv sive ekonomije, a kontinuirane aktivnosti na edukaciji i jačanju svesti građana i privrede o štetnosti sive ekonomije predviđene su Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije.

Predsednik države zarađuje 2,5 puta MANJE od lekara: Moguće je, i to u OVOJ BALKANSKOJ zemlji!

Evo koliko ZAISTA ljudi zarađuju u Austriji, Nemačkoj i Švedskoj!

Uzmi račun i pobedi / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

- Zbog toga je namera da se ne stane samo na organizaciji jednog ciklusa. Vlada Srbije će doneti odluku o organizaciji drugog ciklusa tako da tačan datum još nije poznat - kažu u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" prvi put je organizovana ove godine. Po njenom završetku u martu, sadašnja premijerka Ana Brnabić najavila je da će drugi krug biti početi već tokom jeseni, ali kako saznajemo, u narednih mesec dana bi mogla da počne samo njena organizacija, da bi ona počela najdalje sa dolaskom Nove 2018. godine.

Cilj ove nagradne igre jeste suzbijanje sive ekonomije.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf.rs
21.08.2017. 19:53
Pogledajte više