Nisu ispunili uslove: Evo zašto je dvoje izvučenih ostalo BEZ STANA U BEOGRADU!

11.03.2017. 21:52
Piše:
Tanjug
nagradna igra / Izvor: Foto: Printscreen/RTS
Njima je definitivno najteže

Predsednica Komisije nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", državna sekretarka u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Stanija Višekruna izjavila je večeras da je dosadašnji tok izvlačenja završen po pravilima i da nije bilo neregularnosti.

DA LI STE MEĐU OVIM DOBITNICIMA?! Izvučena još 161 nagrada u igri Uzmi račun i pobedi!

Evo KO je dobitnica stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi! (FOTO)

ČESTITAMO! Ovo su PRVI DOBITNICI nagrada u igri Uzmi račun i pobedi: Evo ko je dobio STAN u Beogradu!

Evo kako je DOBITNICA STANA odreagovala kada su joj saopštili rezultate igre Uzmi račun i pobedi!

Tokom izvlačenja smo uočili, što su videli i gledaoci, da određeni broj koverata nije ispunjavao uslove propisane pravilima - koverat nije imao 10 fiskalnih računa ili računi nisu bili iz ove godine, odnosno iznos je bio manji od 100 dinara - rekla je Višekruna.

Kada je reč o izvlačenju dobitnika stana u naselju Braće Jerković, on je izvučen iz trećeg pokušaja.

Višekruna je objasnila da u prvom slučaju račun nije fiskalni, a u drugom je bio iz 2016. godine.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Pristiglo je više od četiri miliona koverata, a prosečan broj računa u njima je bio 10, dodala je ona. Podsetivši da nagradna igra traje do 30. marta, Višekruna je pozvala građane da još jednom pogledaju pravila, da račune šalju u brendiranim kovertama i da ne mešaju fiskalne račune i slipove.

Računi, kako je istakla, moraju biti veći od 100 dinara. Višekruna je čestitala dobitnicima nagrada u prvom izvlačenju i dodala da je sledeće izvlačenje u subotu, 18. marta u 17.45 na RTS-u.

Podsetimo, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras su izvučene prve nagrade, a glavnu premiju - stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, dobila je Marina Grković iz sela Mesarci. Njenu kovertu je, iz trećeg pokušaja, pošto su prethodne bile neregularne, izvukla petogodišnja Vesna, ćerka Igora Rakočevića.

 

Piše:
Tanjug
11.03.2017. 21:52
Pogledajte više