Hrvati u PANICI: Srbi ih prešišali, traže HITNE MERE! Ne znaju gde biju!

20.10.2018. 13:45
Piše:
Srbija Danas/ Index.hr
Hrvati / Izvor: Profimedia
Posle izveštaja o konkurentnosti po kome je Srbija ispred Hrvatske, poslodavci u Hrvatskoj apeluju da se hitno uvedu promene.

Kako prenosi zagrebački Index, poslodavci su naglasili potrebu za što hitnijim promenama kako bi se privreda konačno pokrenula.

„I kada je najteže, NE ODUSTAJTE“: Sandra je preko noći naučila da hekla, a danas njene TORBE svaka žena želi da ima (FOTO/VIDEO)

U suprotnom, Hrvatsku čeka nastavak agonije, sve veća neatraktivnost za ulaganja, odsutnost s globalnih tržišta, nastavak odlaska radnika u najboljim godinama, kao i dalji gubitak političke relevantnosti.

Srpska zastava / Izvor: Profimedia/ilustracija

Podsetimo, Hrvatska je prema lestvici WEF pomerena za 6 mesta, sa 74. na 68. mesto, ali kako piše portal, isključivo zbog nove metodologije, kao i nove tri zemlje na listi.

Rasprava u studiju! Zbog LAŽNIH bolovanja stradaju BOLESNI: Prva tri dana odsustva NEPLAĆENO?! (FOTO)

I dok je Hrvatskoj konkurentnost ostala nepromenjena, Srbija ju je po njoj prešišala, podignuvši se sa 78. mesta prošle godine, na 65. u ovoj, podseća Index. Hrvatska gleda u leđa i većini nekadašnjih zemalja - Rusiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Letoniji, Litvaniji i Estoniji.

U Lidlu se već danima svi otimaju za šećer, a nisu primetili da postoji još jedna namirnica koja svima treba! Košta samo 33 dinara!

Pratite nas i na instagramu.

 

Piše:
Srbija Danas/ Index.hr
20.10.2018. 13:45
Pogledajte više