Mlečna hala na pijaci „SMEDEREVSKI ĐERAM“ opremljena novim RASHLADNIM VITRINAMA

18.02.2017. 11:49
Piše:
Srbija Danas/JKP "Gradske pijace"
Smederevski đeram-pijaca / Izvor: Foto: JKP Gradske pijace
Mlečna hala opremljena je sa 13 novih rashladnih vitrina sa po dva prodajna mesta

JKP „Gradske pijace“ i u 2017. godini, sa dolaskom toplijih dana, nastavljaju sa osavremenjivanjem pijačne opreme na beogradskim pijacama, a prva u ovoj godini koja je dobila lepši izgled je mlečna hala na pijaci „Smederevski đeram“.

KOLIKO KOŠTA STUDENT IZ UNUTRAŠNJOSTI? Ove stvari su KLJUČNE u tome da li će se roditelji držati za glavu

Smederevski đeram-pijaca / Izvor: Foto: JKP Gradske pijace

- Mlečna hala opremljena je sa 13 novih rashladnih vitrina sa po dva prodajna mesta, izvršeni su molersko-farbarski radovi, a biće kompletno zamenjene ploče spuštenog plafona. Nove rashladne vitrine su mnogo fukcionalnije, imaju veću izložbenu površinu i hladan bunker ispod cele izložbene tacne što će korisnicima omogućiti očuvanje kvaliteta mlečnih i suvomesnatih proizvoda, a sugrađanima veću sigurnost prilikom kupovine - rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“.

- Jedan od primarnih zadataka Preduzeća je, dobra higijenska i proizvođačka praksa sa čijom primenom ćemo nastaviti i u periodu koji je pred nama - rekao je Sočo.

ŠOK ZA KUPCE: Cena OVOG povrća na pijacama iznosi i do 500 dinara po kilogramu!

„Gradske pijace“ vodeći računa o svojim kupcima, građanima Beograda i poslovnim partnerima, iako to nije u nadležnosti Preduzeća, nastaviće sa sprovođenjem komercijalnih analiza namirnica životinjskog porekla kako bi se utvrdila ispravnost i zdravstvena bezbednost proizvoda i opravdala poverenje građana kojima su beogradske pijace nezaobilazno mesto kupovine.

Piše:
Srbija Danas/JKP "Gradske pijace"
18.02.2017. 11:49
Pogledajte više