Novi datum Digital Takeover-a: Najveći regionalni inovacijski samit u Zagrebu trajaće DVA DANA

09.06.2020. 12:29
Piše:
Promo
Digital Takeover / Izvor: Foto: Promo
Brojni stručnjaci i predavači na jednom mestu

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & amp expo Digital Takeover održaće se 8. i 9. septembra 2020, a posetioce očekuje još bogatiji program i nezaboravno iskustvo koje donose domaći i svetski stručnjaci. U expo programu biće predstavljene brojne inovacije.

Digital Takeover održaće se na zagrebačkom Velesajmu i trajaće dva dana. Digitalni i inovacijski spektakl centralno je mesto okupljanja svih decision makera. Na jednome mestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a posetioci će imati priliku da poslušaju i predavanja svetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije. Osim samita, na expo delu događaja više izlagača će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.

Više sadržaja, inspiracije, edukacije i novih iskustava

Odlaganje događaja u martu, usled pojave pandemije korona virusa, donela je proširenje Digital Takeovera na dva dana pa će inovacijski i tranformacijski summit amp & expo u septembru imati još bogatiji program, nove predavače i više edukativnih i inspirativnih tema. Program je obogaćen sa još više stručnjaka koji će kroz svoja inspirativna predavanja pružiti uvid u najnovija transformacijska i tehnološka dostignuća današnjice.

U expo delu pak učesnici će imati priliku da pogledaju i isprobaju inovacije koje će odrediti budućnost. Sva predavanja kao i expo deo biće održana na zagrebačkom Velesajmu dok će se putem direktnog uključivanja u program samitu pridružiti predavači iz celog sveta. Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz celog sveta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja srž dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog ugla ljudskog delovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Inovativna tehnologija nužna za kvalitetnu budućnost

COVID 19 promenio je zauvek svakodnevne navike ljudi širom sveta pri čemu se kao nužna potreba pokazalo upravo digitalno znanje u svim segmentima. Suočen s novom stvarnošću Digital Takeover 2020. donosi najnovije svetske prakse digitalne transformacije i kroz jedinstveni doživljaj spaja brojne industrije potičući sinergiju zajedničkog cilja – digitalnog društva budućnosti. 

Novo izdanje Digital Takeovera održaće se u skladu sa svim aktualnim merama zaštite koje preporučuju merodavna tela. Uskoro kreće i prodaja karata, a organizatori donose i sve informacije o novostima u programu. Pratite službenu stranicu digitaltakeover.hr.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivan networking apostrofirajući ga kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020.

 

Piše:
Promo
09.06.2020. 12:29
Pogledajte više