PO OSIGURANJE I REGISTRACIJU VOZILA SADA I U BLOK 45

23.11.2016. 11:26
Piše:
PR
PR / Izvor: Foto: PR
Sistem „Dunav auta“ od oktobra je bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu, rekao je direktor Andrija Vujičić.

Beograd, 22. novembar 2016 - Sistem „Dunav auta“ od oktobra je bogatiji za još jednu poslovnu jedinicu, rekao je direktor Andrija Vujičić. 

– Otvaranje još jednog tehničkog pregleda u našem sistemu rezultat je saradnje sa JKP „Parking servis“, na zadovoljstvo naših klijenata. Objekat se nalazi u Ulici Jurija Gagarina 165 u novobeogradskom Bloku 45. Na toj lokaciji naši korisnici i osiguranici mogu obaviti sve usluge koje su neophodne za registraciju svog automobila, od tehničkog pregleda, plaćanja svih taksi, ugovaranja polise osiguranja od auto-odgovornosti i drugih vrsta osiguranja, kao što su auto-nezgoda, kasko osiguranje i slično - kaže Vujičić. 

Foto: PR / Izvor: Foto: PR

Vujičić naglašava i posebnu pogodnost i mogućnost dobijanja registracione nalepnice bez odlaska u MUP.

– Kao i u ostalim našim poslovnicama, moguće je platiti registraciju  putem veb-kredita ili čekova, po čemu je prepoznatljivo „Dunav osiguranje“  – kaže direktor Andrija Vujičić i to potkrepljuje podatkom da je „Dunav auto“najveća poslovna mreža u regionu sa više od 80 tehničkih pregleda koji se nalaze u većini gradova u Srbiji.

Što se tiče broja pregledanih vozila, „Dunav auto“ je najveća organizacija u Srbiji, gde se godišnje izvrši tehnički pregled oko 170.000 četvorotočkaša, ističe Vujičić uz podsećanje da samo u Beogradu „Dunav auto“ ima sedam svojih poslovnih jedinica od kojih je, pored ove, na Novom Beogradu i poslovnica kod hotela „Jugoslavija“.

– Ovaj tehnički pregled u Bloku 45, nekada u sistemu „Parking servisa“, ima dugu tradiciju i mnogi vozači su godinama  navikli na ovu adresu. Sada kada je ovaj tehnički pregled u sistemu „Dunav osiguranja“ i „Dunav auta“, pružanje vrhunske usluge je ponovo dostupno na staroj lokaciji, na zadovoljstvo svih naših korisnika, i to svakog radnog dana od 8 do 17 časova, odnosno subotom od 8 do 13 časova – zaključuje direktor Andrija Vujičić.

Foto: PR / Izvor: Foto: PR

 Danilo Mićić koji je došao da registruje vozilo, kazao je da za klijente „Dunav osiguranja“, otvaranje ove poslovne jedinice na Novom Beogradu znači puno, jer na jednom mestu mogu da obave sve usluge registracije vozila i da dobiju nalepnicu bez odlaska u MUP.

- Sve možemo na jednom mestu da završimo i registrujemo auto za 40 minuta - kazao je Mičić.

Foto: PR / Izvor: Foto: PR
Piše:
PR
23.11.2016. 11:26
Pogledajte više