Raspisana javna licitacija za korišćenje pijačne opreme na beogradsim pijacama

19.04.2017. 14:02
Pijaca u Srbiji / Izvor: Profimedia
Iskoristite šansu za profitabilno poslovanje

JKP „Gradske pijace“ organizuju javnu licitaciju za korišćenje pijačne opreme koja će se održati u subotu, 22. aprila 2017. godine, na pijaci „Kalenić“.

PIVSKI BUM! Pivare u Srbiji sve unosniji BIZNIS!

Plata ne mora na račun, može i keš na ruke

pijaca / Izvor: Srbija Danas

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 75.000,00 dinara, u zavisnosti od pozicije pijačne opreme i pijace na kojoj se predmetna oprema nalazi. Svi učesnici licitacije preuzimaju licitacioni list u prostorijama Uprave pijace gde se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani i dostavljaju, dokaz o uplati depozita, kao i punomoćje overeno kod nadležnog organa, u slučaju da zainteresovano lice u licitaciji učestvuje preko punomoćnika. Krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije.

RAST BDP-a u Srbiji 3 odsto, sledeće godine 3.5: Konstataciju Svetske banke potvrđuje MMF!

Javna licitacija održaće se 22.04.2017. godine sa početkom u 14 časova na pijaci „Kalenić“, ul. Maksima Gorkog bb, a u ponudi se nalazi preko sto tezgi, rashladnih vitrina i ramova na pijacama: „Zeleni venac“, „Skadarlija“, TC „Novi Beograd“, „Blok 44“, „Zemun“, „Mirijevo“, „Karaburma“, „Borča“, „Kalenić“, „Smederevski đeram“, „Zvezdara“, „Dušanovac“, „Banovo brdo“, „Bele vode“, „Senjak“, “Železnik“, „Gornja Varoš“, „Miljakovac“-robna, „Braće Jerković“ i pijaca „Vidikovac“.


 

19.04.2017. 14:02
Pogledajte više