SAMO U TRAVELLAND-U: KAPADOKIJA-ISTANBUL OD 299 EUR, BALI OD 399 EUR, KUBA OD 879 EUR

31.10.2018. 14:53
Piše:
Promo
Travelend / Izvor: Foto: Promo
Nedostaje vam sunce i toplo vreme? Maštate o dalekim destinacijama, živopisnim predelima i mestima gde možete zaboraviti na sve vaše brige? Pravo je vreme da posetite prostorije turističke agencije "Travelland", jer vasfenomenalne novembarske ponude nikako neće ostaviti ravnodušnim. Ovu jesen možete provesti u nekoj od najatraktivnijih svetskih destinacija, po ceni već od 299€!

Kada priroda umeša svoje prste, stvara prava umetnička dela! Takva je Kapadokija, regija u Turskoj, čuvena po svojim neobičnim stenskim formacijama vulkanskog porekla, starim preko 40 miliona godina. Nesvakidašnji pejzaž ulepšava na stotine šarenih balona koji lebde iznad neobičnih stena, stvarajući prizor od koga zastaje dah. Pravi biser Turske predstavlja njen najveći grad, privredno i kulturno središte – Istanbul. Neizbrisiv trag u ovom, vekovima starom gradu ostavile su grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. Mozaik Evrope i Orijenta, starog i novog, islama i hrišćanstva nikada ne prestaje da oduševljava. Ovog novembra, agencija "Travelland" pripremila je sjajnu ponudu koja se odnosi na šestodnevno putovanje avionom, sa 5 noćenja u Kapadokiji i Istanbulu po ceni već od 299€! Polazak je planiran za 12.11.2018., zato rezervišite što pre i doživite jedno neverovatno iskustvo!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

"Ostrvo Bogova", ostrvo nepreglednih prašuma, pirinčanih polja, aktivnih vulkana, jedinstvene arhitekture, gastronomije i kulture, kao i prelepih dugih plaža sa žutim, belim i crnim peskom. Da to su samo neke asocijacije na neponovljivo ostrvo Bali! Okružen azurno plavim morem, posetiocima nudi veliki broj lokaliteta i atrakcija, kao i aktivnosti kojima se možete baviti – surfovanje, ronjenje i uživanje u šarenilu morskog dna, bavljenje raznim sportovima na vodi. Ovaj dragulj Indonezije nije nešto "već viđeno" niti "kao i svugde", već nešto potpuno novo, što još niste imali priliku da doživite! Uz fantastičnu ponudu agencije "Travelland",otisnite se na nezaboravno dvanaestodnevno putovanje i provedite 9 nezaboravnih noći u jednoj od najlepših svetskih destinacija po ceni već od 399€! Polazak je planiran za 14.11.2018.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stareHavane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovalištaVaradera. Usudite se da sledite neobičan način života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo. U novembru "Travelland" organizuje polaske na Kubu 14.11. i 28.11.2018., a 12 dana sa 9 noćenja po ceni su već od 879€!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u prostorijama turističke agencije "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.

 

Piše:
Promo
31.10.2018. 14:53
Pogledajte više