Srpskim crnim tržištem VLADAJU ŽENE: OVAKO mlate pare, jer nikom NISU sumnjive!

26.08.2017. 21:59
Piše:
Srbija Danas/Blic
Posla se ne libe ni devojčice, ni starice

Tržiše droge, pogotovo deo koji se odnosi na lake opijate i prodaju marihuane, sve češće u našoj zemlji preuzimaju žene.

Zarađuju više nego dileri drogom: Evo šta je APSOLUTNI HIT na srpskom CRNOM tržištu!

Poslednja u nizu, četrdesetšestogodišnja Koviljčanka uhapšena je pre nekoliko dana jer je u svojoj bašti imala posađenih 13 kilograma indijske konoplje.

Pre nje, uhvaćena je starica (75) u Bačkoj Palanci koja je u džepu imala oko 50 grama marihuane, dok je Dara T. (66) iz Urovice kod Negotina, pre dve nedelje uhapšena zbog sumnje da je u pomoćnom objektu svoje porodične kuće gajila marihuanu.

U njenoj laboratoriji pronađeno je i zaplenjeno oko 200 saksija sa ovom biljkom.

Isto tako, nedavno je B. Đ. P. (33) iz Loznice uhvaćena kako u automobilu ispod vozačevog i suvozačevog sedišta krije čak 20 kilograma indijske konoplje!

Žene se sve češće upuštaju u svet droge, pa tako i one nešto poznatije javnosti ne prezaju od toga da će biti otkrivene.

Ema Lapin povezana sa kriminalnom grupom?! OVO je DOKAZ koji upućuje na to!

Pre dva meseca čak šest kilograma indijske koplje pronađeno je u stanu starlete Erme Lapin.

Kako objašnajva izvor iz policije postoji jednostavan razlog iz kog se žene upuštaju u ovakve kriminalne aktivnosti - ubeđene su da one ne mogu biti sumnjive policiji.

- Prvi i osnovni razlog što se žene sve češće uključene u biznis sa drogom je zbog očigledno pogrešnog uverenja da će biti pošteđene detaljnih policijskih kontrola - objašnjava izvor.

Ona je među najbogatijim ženama na svetu, a nema ni srednju školu: Ovo je tajna njenog uspeha

On dodaje da, međutim, to nije jedini razlog. Žene u posao sa drogama često uđu iz ljubavi i želje da pomognu "nekom svom".

- Drugi razlozi su razni: od toga da ulaze u poslove zajedno sa muževima, poznanicima, braćom, pa čak i sinovima. A neretko se dešava da kada oni zaglave u zatvor, žene ili majke nastavljaju njihov posao napolju. Tako se inače radi u Meksiku ili Kolumbiji - kaže on.

Međutim, postoje i žene koje same, bez ičije pomoći uđu u svet dilera.

- Žene se najčešće bave prodajom marihuane. A to tržište je "buknulo" pojavom ulja koje ljudi koriste u svrhu lečenja, koje najčešće olakšava život onima obolelim od tumora - kaže izvor.

On dodaje da se velike količine ove biljke sada sade po našim ruralnim sredinama.

- Poslednjih pet godina jedan broj poljoprivrednika brzo je naučio kako da uzgaja marihuanu i ona se sve češće sadi po našim selima. Skrivena je u njivama uz regularne biljne kulture. Od toga se posle prave ulja za lečenje ili se pojavljuje na ulici poznata kao "domaćica". Među ovim dilerima nalazimo i dosta žena koje su očigledno odlučile da je ovo daleko unosniji posao od drugih - nastavlja sagovornik.

NEVIĐENO SNIŽENJE U SRBIJI: Kuća za 5.000 evra, a džip za samo 6.000 evra!

Međutim, ne staje sve na tome, kao u slučaju najstarije dilerke iz Negotina, Smilje Cevtković (70), koja je uhvaćena dok je prodavala heroin.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
26.08.2017. 21:59
Pogledajte više