KRAĐA GLASOVA NA IZBORIMA! Predsednik se obrušio na Fejsbuk! Delo ruskih špijuna

28.09.2017. 13:06
Piše:
Srbija Danas
glasačka kutija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Skandal!

Trump je oštro kritikovo Facebook nakon što spomenuta društvena mreža sprema predati kongresnim istražiteljima preko 3000 političkih oglasa za koje Fejsbuk tvrdi da je moguće da su ih tokom američke predsedničke kampanje zakupili ruski subjekti.

Nakon što je tradicionalne medije dugo optuživao za širenje "lažnih vesti", Tramp se sada više prebacio na društvene mreže.

HAOS NA FEJSBUKU! Korisnici širom sveta u PANICI! Stranice, obaveštenja i poruke BLOKIRANE

- Fejsbuk je uvek bio protiv Trampa. Mreže su uvek bile protiv Trumpa" - napisao je američki predsednik, uputivši istu optužbu protiv "The New York Times-a" i "The Washington Post-a".

Adam Šif, najviši demokratski član Obaveštajnog odbora Zastupničkog doma, jedan od odbora koji provodi istrage o mogućoj ulozi Rusije u predsedničkoj kampanji, kazao je da očekuje da će do kraja sedmice biti u posedu oglasa i da se trebaju objaviti.

O, NE! Fejsbuk uvodi promenu koju ćete MRZETI! Sada, svi će moći da vide...

Donald Tramp / Izvor: Profimedia

- Zaista ih trebate videti (...) kako biste prepoznali koliko je Kremlj bio ciničan u naporima da produbi podele u zemlji (...) i okrenu Amerikance jedne protiv drugih - kazao je Šif, ustvrdivši da bi izvršni direktori Fejsbuka i Tvitera trebali javno o tome da govore.

- Brine me i pitam se koliko je dugo Fejsbuku trebalo da shvati da Rusi oglašavaju na njihovoj mreži - dodao je Šif koji je potvrdio da je u više navrata razgovarao s čelnikom firme Markom Zakerbergom.

Fejsbuk testira novu opciju SNOOZE - za zaštitu od DOSADNIH PRIJATELJA! (FOTO)

Donald Tramp tviter / Izvor: Profimedia
Piše:
Srbija Danas
28.09.2017. 13:06
Pogledajte više