PRATI RITAM POSTELJE: Ova aplikacija čini seks savršenim! (FOTO/VIDEO)

18.04.2018. 12:07
Piše:
Srbija Danas/Net.hr
seks / Izvor: Profimedia
Kakva dosetka!

Ako vam se ikad dogodilo da vam usred seksa dođe pesma koja vam totalno poremeti ritam, onda je ova aplikacija upravo za vas. Bez obzira na to da li se radi o klasiku poput Barija Vajta, ili romantičnom Džonu Ledžendu, brojni parovi puštaju pesme kako bi stvorili još bolje raspoloženje tokom seksa, piše Mirror.

KAKVA DRAMA: Pogodio 15 mečeva u Balkan Betu i u 90. minutu došao do preko MILION I PO DINARA! (FOTO)

A sada će nova aplikacija, pod imenom "Bed Beats", sinhronizovati pesme na osnovu ritma vaših pokreta tokom seksa. Aplikacija ima brojne kategorije iz kojih korisnici mogu da biraju, uključujući dans, trens fank, čil, ili smut džez. Nakon što skinete aplikaciju, jednostavno stavite telefon negde na dušek. Aplikacija detektuje pokrete dušeka tokom seksa, i bira pesme iz izabrane kategorije koje pašu vašem ritmu vođenja ljubavi.

Bed Beats / Izvor: Foto: Printscreen

- Nema ničeg goreg nego kad moraš da prekineš jer se tempo promenio ili te stihovi ometaju - rekao je Nikolas Tomas, korisnik aplikacije. - Seks je bolji s "Bed Beats"-om, moja cura i ja se izgubimo u muzici, jedno u drugome. Ovako muzika doprinosi seksu, a ne ometa ga.

Aplikacija se može nabaviti i na "Google Play Store"-u, i na "App Store"-u.

 

Piše:
Srbija Danas/Net.hr
18.04.2018. 12:07
Pogledajte više